Autentificați-vă

Administrare cont

Reducere la prima cumpărătură pe Buvu.ro 16 LEI *

* Reducerea o puteți folosi pentru o comandă în valoare de peste 160 LEI
 
 

Tapetul pentru peretele din spatele mobilei de bucătărie: Ce trebuie ales?

Puneți un tapet decorativ pe peretele din spatele blatului din bucătărie și veți omorî două muște dintr-o lovitură. Tapetul din vinil nu numai că îndeplinește o funcție decorativă, ci și protejează peretele bucătăriei de apă și murdărie. Vă întrebați ce fel de tapet este recomandat pentru bucătărie?

Fie că renovați bucătăria, fie că tocmai v-ați mutat într-un apartament nou, poate vă întrebați cum să acoperiți peretele din spatele blatului din bucătărie. Peretele este imediat în apropierea chiuvetei și aragazului, așa că este evident că apa stropește ici și colo sau sosul este aruncat pe perete. Cel mai simplu mod de a proteja un perete este de a apela la un tapet de vinil.

De ce tapet de vinil? Acesta este singurul care rezistă la o umiditate mare, este lavabil si este ușor de curățat. Nici măcar aburul care iese din oale în timpul gătitului nu îl va deteriora și, de obicei, va reuși să vă înfrumusețeze bucătăria timp de 10-15 ani. Pentru a rezuma - pur și simplu nu veți găsi un tapet mai bun pentru bucătărie.

Tapete cu imitație de tencuială și beton

Tapetul cu aspect natural cu imitație de tencuială sau beton este potrivit în special pentru o bucătărie minimalistă. În combinație cu o mobilă de bucătărie din lemn și accesorii naturale, aceste tapete vor fi deosebit de remarcabile.

Tapete unicolore

Cu un clasic sub forma unui tapet monocolor pentru spatele blatului de bucătărie, nu veți greși niciodată. Pur și simplu le combinați cu echipamentele existente de bucătărie și alegeți singuri dacă vi se vor potrivi mai bine culorile pastelate moderne sau nuanțele mai decente.

 

Tapete vinilice Tapete vinilice Tapete vinilice

Tapete cu imitație de lemn, cărămidă și piatră

Inspirați-vă din elementele naturale si oferiți bucătăriei dvs. o notă rustică cu un tapet care imită lemnul, cărămida sau piatra. Veți fi surprinși cât de realist va arăta tapetul din spatele mobilei de bucătărie.

Tapete de vinil Tapete de vinil Tapete de vinil

Tapete retro

Amintiți-vă de vremurile vechi cu tapete în stil retro care vor însufleți în mod fiabil întreaga cameră. În spatele mobilei de bucătărie vor fi și tapete cu model de mozaic, care sunt parcă decupate dintr-un catalog din anii 60.

 

Tapete de vinil Tapete de vinil Tapete de vinil

 


Produsele au fost puse în coș