Autentificați-vă

Administrare cont

Reducere la prima cumpărătură pe Buvu.ro 16 LEI *

* Reducerea o puteți folosi pentru o comandă în valoare de peste 160 LEI
 
 

Sunt de acord cu procesarea datelor cu caracter personal în scopuri de marketing

Sunt de acord cu procesarea datelor cu caracter personal în scopuri de marketing.

Stimată doamnă, Stimate domn,

În numele societății Postershop, s.r.o. (denumită în continuare „administrator“), având sediul în Pujmanové 886/17, Praga 4, înregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Curtea Municipală din Praga sub număr de dosar C 197995, vă rugăm să vă exprimați consimțământul la procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în scopuri de marketing. Datele, pe care le vom procesa în baza consimțământului dumneavoastră, includ prenumele, numele (în cazul întreprinzătorilor și denumirea comercială, nr. de identificare și sediul), datele de contact (adresa de e-mail, telefonul, adresa de comunicare acte), datele privind tranzacțiile, informațiile din agendele convorbirilor telefonice sau alte interacțiuni între dumneavoastră și noi. Este vorba de datele pe care le obținem direct de la dumneavoastră sau de la terții cu care colaborăm.

Temeiul legal pentru procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este consimțământul dumneavoastră furnizat prin prezenta către administrator în sensul art. 6 alin. 1 lit. a) din Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din rivind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE

(Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal).

 Prin scopul procesării datelor cu caracter personal se înțelege oferta de produse și servicii din partea firmei Postershop, s.r.o. și a terților cu care aceasta colaborează, și anume și prin intermediul canalelor electronice, mai departe, procesarea în scopuri de marketing, analiză și profilare cu scopul de a adapta oferta noastră la necesitățile dumneavoastră și a îmbunătăți calitatea serviciului prestat.

Utilizarea propriu-zisă a informațiilor este precedată de procesarea acestora, este vorba îndeosebi de așa-zisa procesare a datelor în scopuri de marketing. Prin aceasta vă puteți imagina analizele statistice și matematice cu scopul obținerii imaginii de comportament a clientului,

diferite profilări și segmentări ale clientului, reporting.

Reglementarea protecției datelor cu caracter personal îi permite administratorului să încredințeze procesarea datelor cu caracter personal unui operator. Operator de date cu caracter personal este orice entitate care, în baza autorizației sau a împuternicirii din partea administratorului, procesează datele cu caracter personal.

 

Printre cei mai importanți operatori de date cu caracter personal în scopuri de marketing se numără:

Urgent Cargus S.A. Magurele, Atomistilor street no. 99 - 115, C1 block, Ilfov county, 077125, UIC: RO3541906, RC: J23/344/2013

Stormware s.r.o., ZA prachárnou 4962/45, 58601, Jihlava, nr. de identificare: 25313142

FROGMAN S.R.O. (Pošta bez hranic) Komenského 25, Zlín Malenovice, 763 02, nr. de identificare: 49434624

GOPAY s.r.o., Planá 67, 370 01 Planá, nr. de identificare: 26046768

ECOMAIL.CZ, s.r.o , Na Zderaze 1275/15 Praha 2, 120 00

  Datele cu caracter personal menționate mai sus pot fi procesate atât manual, cât și automatizat și vor fi procesate exclusiv pentru scopurile menționate mai sus și nu vor fi predate către alte persoane (în afara excepției stabilite mai sus), nici nu vor putea fi consultate de către alți destinatari ai datelor cu caracter personal.

 Societatea Postershop s.r.o. va procesa datele cu caracter personal timp de 10 ani de la data furnizării acestora.

Încuviințarea este voluntară și, de aceea, în orice moment, aveți dreptul la corectarea și ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal și dreptul la restricționarea procesării datelor cu caracter personal și dreptul de a ridica obiecții împotriva procesării sau de a depune contestație la Autoritatea pentru Protecția Datelor cu caracter Personal.

De asemenea, aveți dreptul ca oricând să controlați datele dumneavoastră în baza de date sau să solicitați ca firma Postershop, s.r.o. să vi le predea în format citibil pe calculator. Adresați această cerere pe adresa de e-mail eshop@buvu.ro.

Produsele au fost puse în coș