Autentificați-vă

Administrare cont

Reducere la prima cumpărătură pe Buvu.ro 16 LEI *

* Reducerea o puteți folosi pentru o comandă în valoare de peste 160 LEI
 
 

Tapetul în bucătărie, cum să îl alegem?

Așezați un tapet decorativ pe perete în spatele blatului bucătăriei și împușcați doi iepuri dintr-o singură lovitură :). Tapetul din vinil nu numai că îndeplinește o funcție decorativă, dar protejează și peretele bucătăriei de apă și murdărie. Vă întrebați care este tapetul ideal pentru bucătărie?

Fie că faceți renovarea unei bucătării, fie că tocmai v-ați mutat într-un apartament nou, s-ar putea să vă gândiți cum să îmbrăcați peretele din spatele blatului bucătăriei. Peretele este imediat adiacent chiuvetei și aragazului, așa că este evident că apa sau sosul îl stropesc. Cel mai simplu mod de a acoperi un perete este de a recurge la tapetul de vinil.

De ce tapet din vinil? Acesta este singurul tapet care rezistă la o umiditate mare, este lavabil și ușor de păstrat curat. Nici măcar aburul care scapă din oale în timpul gătirii nu îl va deteriora și va reuși să vă înfrumusețeze bucătăria timp de 10-15 ani. Pentru a concluziona - pur și simplu nu veți găsi un tapet mai bun pentru unitatea de bucătărie.

Tapete cu imitație de tencuială și beton

Tapetul cu aspect natural,imitație de ipsos sau beton, este potrivit mai ales pentru o bucătărie minimalistă. În combinație cu o unitate de bucătărie din lemn și accesorii naturale, acestea vor fi deosebit de remarcabile.

Tapetul în bucătărie Tapetul în bucătărie Tapetul în bucătărie

Tapetul monocrom

Cu o mișcare clasică sub forma unui tapet monocrom pentru un blat de bucătărie, nu veți face niciodată o greșeală. Pur și simplu le combinați cu decorațiile dvs. existente în bucătărie și alegeți ceea ce vă place mai mult, culorile pastelate moderne sau nuanțele închise.

 

Tapetul care imită lemnul,cărămida sau piatra

Lasă-te inspirat de elemente naturale și dă bucătăriei tale o notă rustică cu tapet imitând lemnul, cărămida sau piatra. Veți fi surprins cât de realist va arăta tapetul din spatele bucătăriei.

Tapetul în bucătărie Tapetul în bucătărie Tapetul în bucătărie

Tapetul retro

Amintiți-vă de vremurile bune cu imagini de fundal în stil retro, care vor însufleți în mod fiabil întreaga cameră. În spatele unității de bucătărie, vor ieși, de asemenea, în evidență imaginile unui tapet cu un model mozaic, care sunt parcă tăiate dintr-un catalog din anii 1960.

Tapetul în bucătărie Tapetul în bucătărie Tapetul în bucătărie

Produsele au fost puse în coș