Autentificați-vă

Administrare cont

Reducere la prima cumpărătură pe Buvu.ro 16 LEI *

* Reducerea o puteți folosi pentru o comandă în valoare de peste 160 LEI
 
 

Idei de cadouri pentru călători

Aveți un călător pasionat și aventurier în cercul dvs. de prieteni?Căutați un cadou original pentru o zi de naștere sau o sărbătoare? Mizați pe cadouri pe care destinatarul le va aprecia cu adevărat - fie acasă, unde îi vor aminti de experiențele sale de călătorie, cadouri pe care le poate lua în călătoriile sale. Lăsați-vă inspirați de sfaturile noastre pentru cadouri originale, care vor fi pe placul oricărui globetrotter.

Căni metalice- cofeina primul ajutor

Dacă este nevoie de ceva în călătorii, atunci sunt litri de cafea fierbinte și tare. Și din ce altceva să o beți decât dintr-o cană metalică elegantă? El va fi apreciat mai ales de excursioniști, care se vor bucura în special de doza lor de cofeină de dimineață.

Cană metalică Căni metalice

Cutii metalice - echipamentul potrivit pentru călătorie

Nu există niciodată suficient spațiu de depozitare atunci când călătoriți. Cutia de metal este ideală pentru depozitarea obiectelor mici care trebuie să fie la îndemână în orice moment, deci este un cadou practic pentru fiecare călător. Turiștii vor aprecia în special trusa de prim ajutor, în care pot ține cele necesare primului ajutor precum bandaje sau dezinfectanți.

Cutii metalice Cutii metalice Cutii metalice

 

Cărți poștale- salutări din întreaga lume

Ați dori acasă o colecție de cărți poștale din întreaga lume? Achiziționați un teanc de cărți poștale și dați-le tuturor prietenilor. Cartea poștală metalică nu este doar originală, dar este, de asemenea, gata de expediere, deoarece este livrată împreună cu plicul. În plus, puteți alege dintr-o varietate de motive. Deci, pe care o veți găsi în cutia poștală?

Cărți poștale Cărți poștale

 

Ceasul - gadgetul potrivit călători

Ceasul cu motivul orașelor lumii va reaminti fiecărui călător când este momentul potrivit pentru a merge într-o altă aventură. New York, Roma sau Paris - care destinație va fi următoarea sa destinație?

Ceas de perete Ceas de perete Ceas de perete

Rame foto - cele mai bune experiențe de călătorie într-un singur loc

Cei mai mulți dintre noi aduc acasă cele mai bune amintiri și experiențe surprinse în fotografii. Totuși, tot mai des, fotografiile făcute rămân în telefoanele noastre mobile, unde se pierd în alte sute de imagini. Adevăratul cadou pentru călători vor fi propriile sale fotografii înrămate, datorită cărora nu își va uita aventurile.

Rame pentru fotografii

Tablouri și tapet - destinații de vis în permanență la vedere

Îndrăznești să alegi un cadou mai personal? Poate că destinatarul să fie iubitul sau iubita ta, cel mai bun prieten sau unul dintre părinții tăi - atunci cu siguranță știi care este gustul lor.Au nevoie de ceva să reînvie puțin pereții apartamentului lor? Picturile sau tapetul originale pot rezolva acest lucru într-o clipă și pot deveni un cadou excelent pentru călători și aventurieri. Harta lumii poate trezi ambițiile de călătorie undeva și un adevărat globetrotter va fi cu siguranță fericit să marcheze destinațiile pe care le-a vizitat deja.

Tablou canvas Tablou canvas tipy na dárky pro cestovatele obraz

Datorită tapetului foto de format mare, un întreg perete al camerei se transformă într-o imagine în mărime naturală. Ce zici să mergi la Plitvice Lakes, Londra sau să te bucuri de priveliștea Manhattanului?

cadouri pentru călători cadouri pentru călători Fototapet: Vedere Manhattan

Produsele au fost puse în coș