Autentificați-vă

Administrare cont

Reducere la prima cumpărătură pe Buvu.ro 16 LEI *

* Reducerea o puteți folosi pentru o comandă în valoare de peste 160 LEI
 
 

Fototapetul o notă originală în încăpere.E mai bun tapetul de hârtie sau nețesut?

Fototapetul insuflă un stil și o atmosferă unică în fiecare cameră. Indiferent dacă doriți să fiți înconjurați de natură sau preferați o vedere la Manhattan sau la Turnul Eiffel, dorințele vor fi îndeplinite în cel mai scurt timp. Întrebarea este: aveți nevoie de un tapet pentru perete sau pentru o ușă un tapet autoadeziv? Și va fi mai potrivit tapetul nețesut sau din hârtie?

Tapetul din hârtie

Tapetul din hârtie este cel mai popular,în principal datorită prețului redus și unei game variate de culori și motive. În funcție de greutatea hârtiei utilizate,îl împărțim în tapet ușor, mediu și greu - în general, odată cu greutatea lor, crește consumul de lipici în timpul tapetării. Din păcate, au și dezavantajele lor, care includ rezistență scăzută la deteriorare, respirabilitate redusă și sensibilitate la umiditate.

papírová fototapeta na zeď papírová fototapeta na zeď papírová fototapeta na zeď

Tapetul nețusut

O formă mai modernă a tapetului, care îl depășește pe cel de hârtie în multe caracteristici. Tapetul nețesut este mult mai durabil, chiar neinflamabil și poate fi ușor spălat. Deoarece sunt respirabile, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la mucegai. Pentru un preț de achiziție mai mare, veți obține un fototapet cu o durată lungă de viață.

vliesová fototapeta na zeď vliesová fototapeta na zeď vliesová fototapeta na zeď

Fototapet autocolant pentru ușă

Nu vă place cum arată ușa dvs.? Transformați-le aspectul cu un tapet foto autoadeziv pe ușă, care este perfect pentru ei datorită formei sale alungite. Simțiți-vă că pătrundeți pe plaja de la mare prin ușă sau că priviți direct spre Manhattan.

samolepící fototapeta na dveře samolepící fototapeta na dveře

Fototapet 3D

Transformă un întreg perete al unei camere într-o imagine abstractă care se va juca cu simțurile tale!Tapetul cu imaginile de fundal 3D vor însufleți întregul interior și vor încânta fiecare vizită care vă vine. Alegeți dintr-un meniu de fototapet 3D cu motive impresionante și forme 3D.

3D fototapety na zeď 3D fototapety na zeď 3D fototapety na zeď

Fototapet cu imagini din natură

Lasă să vă impresioneze motivele liniștitoare ale naturii, care vor transfera atmosfera din imaginile de fundal în apartamentul tău. Depinde de tine dacă o briză proaspătă de mare sau mai degrabă un aer umed de pădure respiră peste tine din perete.

fototapety na zeď fototapety na zeď fototapety na zeď

Fototapet pentru copii

Vă întrebați cum să îmbunătățiți camera unui copil? Încercați un tapet cu imagini de fundal pentru copii, care vor încânta copiii. Personajele lor preferate de basm, precum Hello Kitty, Cinderella sau păpușile Monster High, vor veghea de pe perete.

dětské fototapety dětské fototapety dětské fototapety

Fototapet pentru călători

Aveți un vis de călătorie? Fiți cu ochii pe el datorită tapetului foto. Admirați câmpurile înflorite de lavandă din regiunea franceză Provence, explorați străzile Parisului sau călătoriți cu degetul pe o hartă a lumii.

fototapety na zeď fototapety na zeď fototapety na zeď

 


Produsele au fost puse în coș