Autentificați-vă

Administrare cont

Reducere la prima cumpărătură pe Buvu.ro 16 LEI *

* Reducerea o puteți folosi pentru o comandă în valoare de peste 160 LEI
 
 

Decorațiuni practice în bucătărie

Bucătăria este centrul întregului apartament, mai ales dacă este conectată la sufragerie. Așa că dacă vă place să petreciți timp în bucătărie și gătitul este o pasiune, mizează pe decorațiuni originale și practice.

Dacă aveți o bucătărie nouă sau v-ați mutat într-un apartament închiriat, nu ar trebui să subestimați decorațiunile din bucătărie. Elementele alese corect vor aduce un stil distinctiv și o atmosferă confortabilă în cameră. În plus, multe decorațiuni de bucătărie sunt, de asemenea, practice - datorită cutiilor de depozitare, aveți o imagine de ansamblu asupra consumabilelor dvs. și ceasul de perete vă amintește când este timpul să scoateți tortul din cuptor. Și ce alte decorațiuni sunt potrivite în special pentru bucătărie? 

Cutii metalice pentru alimente

Fiecare gospodină bună știe că bucătăria ordonată este baza gătitului și a coptului cu succes. Fiți atenți la locul în care ați stocat materiile prime, astfel încât să nu pierdeți timp prețios căutându-le. Puteți folosi cutii de metal pentru alimente, în care puteți păstra ingrediente de bază, cum ar fi fulgi de porumb sau cacao.

Cutie metalică Cutie metalică

Cutii metalice pentru ceai

Îți place să te bucuri de ceașca de ceai de dimineață sau după-amiază?Achiziționați cutii de tablă pentru ceai, în care depozitarea acestuia este foarte practică. În plus, veți fi fermecați de designul borcanelor în sine, care vor însufleți orice bucătărie.

Cutie pentru ceai Cutie pentru ceai

Ceasuri pentru bucătărie

Când gătiți sau coaceți, pierdeți noțiunea timpului. Acest timp, poate fi fatal în bucătărie însă - o cină sau un desert arse pot strica o seară bine plănuită. Pentru a avea o imagine de ansamblu constantă a timpului, achiziționați un ceas de bucătărie care va însufleți întregul interior cu designul său.

Ceas de perete fabricat din sticlă Ceas de perete fabricat din sticlă Ceas retro

Tablouri pentru bucătărie

În bucătărie, totul se învârte în jurul mâncării, așa că de ce să nu vă inspirați atunci când alegeți o pictură. O ceașcă de cafea sau ingrediente proaspete vă vor trezi în mod fiabil pofta de mâncare.

Tablou canvas Tablouri pentru bucătărie Tablou canvas

Tapet pentru bucătărie

Crezi că pereții bucătăriei tale au nevoie de modificări minore? Nu trebuie să apuci o pensulă și să pictezi imediat - tapetul din vinil pentru bucătărie va fi suficient pentru a transforma complet întreaga cameră. Datorită faptului că este lavabil, nu trebuie să vă fie frică să îl așezați în spatele blatului bucătăriei.

tapeta za kuchyňskou linku tapeta za kuchyňskou linku Tapete de vinil

Decorațiunile practice pentru bucătărie vor încânta fiecare femeie care își petrece zilnic timpul în bucătărie. Faceți-vă o bucurie dvs. sau mamei, bunicii sau prietenei care sărbătoresc o zi de naștere.


Produsele au fost puse în coș