Autentificați-vă

Administrare cont

Reducere la prima cumpărătură pe Buvu.ro 16 LEI *

* Reducerea o puteți folosi pentru o comandă în valoare de peste 160 LEI
 
 

Cum să alegem tabloul în sufragerie?Urmați aceste 5 sfaturi!

Faceți din camera dvs. de zi un loc plăcut pentru relaxare și organizare de evenimente sociale. Tabloul aleas cu drag poate însufleți pereții goi și poate respira o atmosferă unică în toată camera. Vă vom sfătui și vă garantăm ca veți alege imaginea perfectă pentru camera de zi.

Sfatul nr. 1: Alegeți locul perfect

Chiar și cea mai frumoasă imagine se va pierde dacă o așezați într-un loc greșit. Picturile de format mare sunt de obicei scoase în evidență pe peretele de deasupra canapelei, în timp ce picturile din mai multe părți dau viață unui perete în totalitate gol. Deopotrivă, evitați să așezați o imagine prea proeminentă lângă televizor pentru a vă distrage atenția de la vizionarea filmului sau a agăța imagini cu diferite teme prea apropiate.

imagine de format mare a unui living imagine de format mare a unui living

Sfatul nr.2: Respectați decorul deja existent

Echipamentul existent al camerei este un start excelent atunci când alegeți o imagine. Inspirați-vă din stilul mobilierului, numărul și tipul de decorațiuni și accesorii. Livingul minimalist cere imagini abstracte sau imagini 3D care creează impresia de iluzie optică. Imaginile moderne alb-negru vor merge mână în mână cu linii simple și tonuri subtile de culoare. Într-un interior, care, pe de altă parte, este echipat cu mobilier și decorațiuni stridente, mai bine alegeți picturi de culori și modele subtile.

imagine de format mare a unui living imagine de format mare a unui living imagine de format mare a unui living

Sfatul nr. 3: O temă de la care nu vă puteți lua ochii

S-ar putea să fii atras de motive stridente la prima vedere, dar în timp să nu îți mai placă. Pentru ca pictura să îți încânte privirea mult timp, alocați-vă timp pentru a alege un motiv. Analizați modul în care vă afectează imaginea și ce sentimente vă provoacă. Vă aduce bucurie, vă inspiră sau vă motivează? Atunci aceasta este imaginea potrivită pentru peretele sufrageriei tale.

imagine de format mare a unui living imagine de format mare a unui living

Sfatul nr.4: Armonia culorilor

Pe lângă faptul că vă inspirați de stilul camerei atunci când alegeți o imagine pentru sufragerie, țineți cont și de culorile în care este decorată. Practic, aveți două opțiuni - fie urmați regula veche și combinați tonuri de culoare similare, fie experimentați și rupeți stilul uniform de culoare al sufrageriei cu o imagine adecvată. Uneori contrastul este exact ceea ce are nevoie apartamentul tău.

Sfatul nr.5:Tipul tabloului

Picturi pe pânză, sticlă sau fotografie - fiecare preferă un stil diferit, așa că și tu știi clar ce tip de pictură ai vrea să vezi pe peretele sufrageriei tale. Sursa de inspirație sunt picturile încadrate cu citate motivaționale și un fototapet original, care transformă întregul perete într-un singur tablou mare.

imagine motivațională pentru sufragerie imagine foto a sufrageriei

Produsele au fost puse în coș