Autentificați-vă

Administrare cont

Reducere la prima cumpărătură pe Buvu.ro 16 LEI *

* Reducerea o puteți folosi pentru o comandă în valoare de peste 160 LEI
 
 

6 sfaturi confirmate pentru confortul locuinței dvs.

O atmosferă caldă și confortabilă este o garanție a bunăstării familiei, a armoniei generale și a fericirii. Dar cum se obține? De multe ori este suficient să vă înconjurați cu culorile, materialele și decorațiunile potrivite. 

Alegerea culorilor și a materialelor

Pentru a obține o atmosferă caldă și confortabilă, puteți folosi adesea culorile și materialele potrivite. Prin urmare, înconjurați-vă cu culori atenuate, pământii, care induc un sentiment de bine și cu materiale naturale. O alegere garantată este lemnul – fie sub formă de parchet, lambriuri din lemn sau mobilier. Nu trebuie să fie doar lemn masiv, vă puteți mulțumi cu o imitație realizată cu măiestrie. Pereții goli pot părea reci și impersonali. Cum se rezolvă aceasta? Decoreați-le cu tablouri cu ramă sau fotografii proprii, pe care le-ați tipărit. Sunteți tentați de o schimbare interioară mai semnificativă? Procedați la tapetare!

Tapete

Tapetele și fototapetele de dimensiuni mari vă oferă o abundență de modele cu care poti insufleti peretii apartamentului dvs. O atmosferă caldă este evocată de tapete cu culori atenuate și modele îndrăznețe, care fac camera confortabilă. O alegere bună sunt tapetele imitație placare de lemn, piatră sau cărămidă, mai ales în combinație cu mobilier din materiale naturale.

Sobe

Dacă aveți posibilitatea, amplasați o sobă în interiorul dvs. Puteți observa focul pâlpâind în ea la fel ca în șemineu, dar jarul fierbinte este ascuns în siguranță în spatele geamului. Pe lângă faptul că flăcările pâlpâitoare și trosnetul lemnului care arde au un efect liniștitor, soba evocă și o căldură plăcută pe care o veți aprecia mai ales în serile reci.

Decorații 

De multe ori lucrurile mărunte oferă impresia generală. Prin urmare, atunci când vă mobilați apartamentul, nu uitați de textilele de interior, care conferă locuinței căldură și un sentiment de siguranță. Acoperiți podeaua cu covoare și covorașe, acoperiți ferestrele cu perdele lungi și decorați canapeaua cu o pătură tricotată și perne decorative. Dacă camera este dominată de tonuri neutre sau pământii, nu vă fie teamă să experimentați atunci când alegeți decorațiunile.

Iluminatul

Încoronați decorul interiorului cu o iluminare potrivită. Nu mai este vremea că este de ajuns o lumină centrală, în schimb, este vremea de folosire a mai multor lampadare și lămpi de birou cu reglare de intensitate. Prin reglarea intensității luminii, puteți crea o atmosferă intimă sau vă puteți ilumina locul de muncă în cel mai scurt timp

Rezumat

Ar trebui să locuiți confortabil și frumos. Este adesea suficient să faceți câteva ajustări simple, pentru a îndeplini cerințele pentru un trai confortabil - de exemplu, alegerea culorilor, materialelor și decorațiunilor potrivite sau plasarea unui sobe în interior.


Produsele au fost puse în coș