Autentificați-vă

Administrare cont

Reducere la prima cumpărătură pe Buvu.ro 16 LEI *

* Reducerea o puteți folosi pentru o comandă în valoare de peste 160 LEI
 
 

5 idei de cadouri originale pentru motocicliști

Aveți în familie un motociclist entuziast, pentru care căutați în zadar un cadou original pentru o zi de naștere sau o sărbătoare în fiecare an? Inspirați-vă din sfaturile noastre pentru cadouri pentru motocicliști care sunt practice și originale în același timp.

Cadouri pentru motocicliști

Ca toți bărbații, motocicliștii vor aprecia cadouri practice care le vor face viața mai ușoară și mai plăcută. Orice motociclist care dorește să se bucure de o plimbare rapidă pe două roți trebuie să dedice suficient timp îngrijirii motocicletei sale. Prin urmare, dă-i cadouri care îi vor face timpul petrecut în atelier sau garaj mai plăcut.

Cutii metalice pentru unelte și gustări

Cutiile metalice sunt gadgetul practic potrivit, care va face mai ușor pentru motocicliști să aibă grijă de motociclete o dată pentru totdeauna. Își pot stoca toate uneltele și alte articole mici în cutii, pe care le au la îndemână. Ei le pot folosi și pentru gustări, care vor veni la îndemână în timpul unei călătorii mai lungi.

Cutii metalice Harley-Davidson Cutii metalice Cutii metalice

Plăci metalice pentru colecționari pasionați

Plăci metalice pentru toți fanii de motociclete Harley Davidson vor transforma un garaj inospitabil într-un loc care va fi dificil de părăsit pentru motocicliști . Ba mai mult, este ușor să te înnamorezi de colecția penru motocicliști și să devii un colecționar pasionat al acestora. În fiecare an puteți avea un dar original!

Ceasuri pentru cei mereu în întârziere

Când faci ceea ce îți place, timpul trece cu viteza luminii. Se poate întâmpla cu ușurință să-ți aștepți mereu motociclistul cu o cină rece. Prin urmare, daruiește-i un ceas de perete ca un cadou care să-i amintească când este timpul să se întoarcă acasă.

Ceasuri Ceasuri Ceasuri BMW

 

Căni pentru motocicliști adevărați

Munca pe motocicletă durează uneori până seara târziu sau chiar dimineața. Singura mântuire sunt litrii de cafea neagră, care îi va menține pe motocicliști trezj mult timp. Prin urmare, vor aprecia cu siguranță un cadou practic sub forma unei căni cu design special pentru sufletul lor.

Cană metalică Cană

 

Motocicleta in dimensiuni reale

Ce zici de transformarea unui întreg perete din garaj într-o singură imagine? Un Harley Davidson cu dimensiuni reale- acesta este visul fiecărui motociclist.

Fototapet motocicletă

 


Produsele au fost puse în coș