Autentificați-vă

Administrare cont

Reducere la prima cumpărătură pe Buvu.ro 16 LEI *

* Reducerea o puteți folosi pentru o comandă în valoare de peste 160 LEI
 
 

Cadouri de Crăciun pentru bărbați

Ați rămas fără idei de cadouri pentru bărbați? Cu sfaturile noastre, veți petrece sărbătorile de Crăciun în liniște și confort. Vă aducem multă inspirație pentru cadouri de Crăciun pentru a face plăcere partenerului, tatălui, fratelui și prietenului dvs.

Cum să alegeți un cadou de Crăciun pentru un bărbat

Bărbații se bucură de obicei de două tipuri de cadouri – gadgeturi practice pe care le pot folosi imediat și cadouri originale condimentate cu un vârf de umor. Atunci când alegeți un cadou de Crăciun, inspirați-vă de ceea ce le place să facă în timpul liber

Ce să oferiți iubitului sau soțului dvs. de Crăciun

Ați rămas fără inspirație pentru cadourile de Crăciun pentru iubitul sau soțul dvs? Nu disperați! Chiar și bărbații care spun că nu vor nimic chiar vor ceva. Un iubitor de cafea, un fotograf amator sau poate un călător și un aventurier entuziast - aici veți găsi ceva pentru toată lumea.

Cadouri pentru un iubitor de cafea

Aveți acasă un iubitor de cafea? Faceți-i o bucurie cu un cadou din colecția de cafea. Pregătiți-i un espresso sau un cappuccino într-o cană tematică, oferiți-i o cutie metalică pentru boabe de cafea proaspăt prăjite sau atârnați-i deasupra televizorului un ceas, pentru a-i aminti când este momentul potrivit pentru o ceașcă de cafea.

Placă metalică Tablou canvas coffee

Cadouri pentru un fotograf pasionat

Partenerul dvs. preferă să privească lumea prin vizorul unei camere? Și v-ați săturat să vă uitați la același tablou pe perete atâția ani? Fericiți-vă pe amândoi și animați peretele din sufragerie cu un fototapet natură

fototapet natură

Cadouri pentru un aventurier și călător

Împărțiți locuința cu un călător pasionat care, atunci când nu călătorește, zboară în jurul lumii cel puțin în mintea lui? Nu trebuie să-i cumpărați imediat un bilet spre Bali și să vă piedeți toate economiile. Găzduiți-l măcar făcându-i cadou sub brad un tapet, care să-l transporte în cealaltă parte a lumii, de exemplu.

Sfat: Un cadou de crăciun perfect pentru iubit este un tablou sau tapet cu harta lumii. Poate trezi ambiții de călătorie în oricine, iar unui adevărat globetrotter îi va plăcea cu siguranță să marcheze pe el destinațiile pe care le-a vizitat deja. 

tapet cu harta lumii.

Cadouri pentru suflete romantice

La prima vedere, un tip dur cu suflet romantic? Exact așa veți face pe plac unui astfel de om cu un dar din inimă. Developați fotografii comune dintr-o vacanță sau poate din ziua de nuntă și înrămați-le. Veți avea mereu înaintea ochilor amintirea celor mai frumoase momente. 

Cel mai frumos cadou de crăciun pentru iubitul sau soțul dvs.

Dacă împărțiți locuința cu iubitul dvs., surprindeți-l de Crăciun cu un loc nou-nouț de moft pentru bărbați. Un loc în care își poate desfășura hobby-urile, își poate întâlni prietenii sau pur și simplu se poate relaxa netulburat. Nu uitați să-l aranjați așa cum este cazul cu stil – nu pot lipsi plăcile metalice și posterele de perete, tapetele de peretea și cutiile metalice pentru lucruri mărunte.

Sfat: Aflați mai multe despre, cum să amenajăm o cameră de moft perfectă pentru bărbați.

Ce să oferim de Crăciun tatălui

Vă chinuiți să găsiți un cadou de Crăciun pentru tatăl dvs.? Fie că își petrece timpul liber în atelier, în grădină sau la o bere cu prietenii, știm ce îi va plăcea sub brad!

Cadouri pentru un meșter pasionat

Nu orice meșter are simțul ordinii și, ca urmare, își petrece cea mai mare parte a timpului căutând un ciocan sau șurubelnița potrivită. Dacă vă recunoașteți tatăl în descriere, ajutați-l să facă ordine în atelierul sau garajul lui. 

Ce ziceți de a-i lua un panou agățat pentru unelte, rafturi glisante pe roți sau cutii metalice pentru cuie, șuruburi și piulițe mărunte?  

Cadouri pentru un grădinar

Dacă tatăl dvs. își petrece cea mai mare parte a timpului în grădină sau pe câmp, echipați-i atelierul de grădină cu articole tematice din colecția John Deere. Pe perete vor domina ceasul și plăcile metalice, în timp cep e rafturi își este loc pentru cutii pentru lucruri mărunte.

Placă metalică John Deere Ceas retro John Deere Placă metalică John Deere

Cadouri pentru un iubitor de bere

Cu ce cadouri vom surprinde pe un iubitor sadea de bere? Poate un cadou netradițional sub foră de placă metalică. Cum altfel decât cu motivul sucului lor spumant preferat!

Ce să oferim de Crăciun fratelui

Ați crescut cu el de când erați mici, dar încă nu sunteți sigur ce i-ar fi plăcut fratelui dvs. astăzi? Nu vă faceți griji, vă asigurăm spatele, aducându-vă inspirație de crăciun privind cadourile, care va capta inimile fanilor de film, iubitorilor de biciclete rapide și cunoscătorilor de artă deopotrivă.

Cadouri pentru un iubitor de film

Dacă ar putea, fratele dvs. și-ar petrece tot timpul liber la cinema sau uitându-se la seriale TV? Puneți-i sub brad un poster de film adevărat cu actorul sau personajul său preferat dintr-un film de cult precum Pulp Fiction sau Star Wars. Apoi tot ce trebuie să faceți este să dați niște floricele de porumb, să diminuați luminile și camera de zi se va transforma brusc într-un cinematograf.. 

Cadouri pentru un iubitor de roți rapide

Dacă fratele dvs. este unul dintre acei oameni ale căror pupile se dilată și pulsul se accelerează de fiecare dată când trece un zgomot sport sau o mașină de epocă lustruită, inspirați-vă din acest lucru atunci când alegeții un cadou de Crăciun. Vedeți colecțiile noastre tematice cu logo BMW, Volkswagen și Harley Davidson, din care veți alege cu siguranță.

Cadouri pentru un iubitor de artă

Vă gândiți la un cadou de Crăciun pentru fratele dvs. iubitor de artă? Avem și o soluție mai viabilă pentru dvs. decât jefuirea galeriei. Vino cu noi să-i vezi pe artiștii noștri pe care fratele dvs. va fi bucuros să-i atârne pe perete.

Tablou canvas Tablou canvas: New York

Ce să oferim de Crăciun prietenului

Găsirea unui cadou de Crăciun pentru un prieten este de obicei în schimbul unei recompense. Îl cunoașteți ca pe propria mână, așa că știți ce-l face fericit. Dar dacă ați epuizat deja toate ideile de cadouri de Crăciun pentru un prieten? Atunci inspirați-vă din sfaturile noastre!

Cadou pentru un iubitor de motociclete

Fiecare motociclist care dorește să se bucure în mod corespunzător de o plimbare rapidă pe două roți trebuie să petreacă suficient timp îngrijindu-și motocicleta. Oferiți-i de aceea cutii metalice, în care își poate depozita toate uneltele și alte lucruri mărunte pe care le are în orice moment la îndemână. Le poate folosi și pentru o gustare, ceea ce este util în timpul unui drum mai lung. 

Cadou pentru un om veșnic economicos

Face prietenul dvs. economii pentru un concediu la mare sau o mașină nouă? Oferiți-i suportul dvs. și faceți cadou o cutie metalică retro, care arată ca un butoi de benzină. Și nu ezitați să aruncați câteva monede în el!

Cadouri pentru un apartament nou

Accesoriile și decorațiunile sunt adesea uitate la mobilarea unui apartament. În același timp, ei sunt cei care pot crea atmosfera de acasă. Prin urmare, oferă un cadou sub formă de poster, tablou pe pânză în ramă sau poate un ceas de perete, care vor însenina apartamentul său.

 


Produsele au fost puse în coș