Autentificați-vă

Administrare cont

Reducere la prima cumpărătură pe Buvu.ro 16 LEI *

* Reducerea o puteți folosi pentru o comandă în valoare de peste 160 LEI
 
 

Tapetul original vă va însenina apartamentul. Care se potriveste pentru baie și care va decora dormitorul

Ați amenajat apartamentul după ideile dvs., dar tot simtiți că lipsește ceva? Una dintre cele mai ușoare soluții este folosirea tapetului de perete. Datorită numărului inepuizabil de culori, modele și motive, veți insufla un stil unic în fiecare cameră în cel mai scurt timp. Cu toate acestea, alegerea tapetelor potrivite pentru baie sau camera copiilor poate fi dificilă, așa că haideți să aruncăm o privire la câteva sfaturi și recomandări care să vă ajute în alegerea dvs.

Alegeți tapete care vă vor transforma optic apartamentul

Nu trebuie să fiți designer de case pentru a alege tapetul potrivit pentru apartamentul dvs. Cu toate acestea, ar trebui să știți cum să combinați corect diferitele culori sau cum să utilizați modelele pentru a mări sau ilumina optic o cameră. Daca locuiți într-un apartament mai mic, vă vor fii de folos tapetele în culori deschise și luminoase care vor mări optic spațiul. Dimpotrivă, nuanțele mai închise reduc optic camera și creează o atmosferă confortabilă și prietenoasă. De asemenea, vă puteți juca cu modelele – dungile orizontale vor lărgi camera și vor coborî optic tavanul, în timp ce liniile verticale vor face camera să pară mai spațioasă și mai aerisită.

Tapete de sufragerie

Vă petreceți o parte substanțială a zilei în sufragerie și cu siguranță vreți să vă simțiți plăcut și confortabil în ea. Atunci cand alegeti un tapet de sufragerie, inspirați-vă din dotarea existentă – în special culoarea covorului si a pereților, dar si nuanța mobilierului. Tapetul într-o singură culoare cu un model moderat este cel mai bun pentru o cameră decorată izbitor, cu pereți colorați și mobilier decorativ. Pe de altă parte, veți da viată unei camere minimaliste decorate in nuanțe neutre cu un decor de perete de design cu motive originale. O variantă populară sunt tapetele care imită lemnul, piatra sau cărămida, care aduc o notă naturală pentru încăpere.

 

Tapete de sufragerie

Tapete de dormitor

Dormitorul ar trebui să fie dedicat odihnei după o zi plină și ar trebui să țineți cont de acest lucru atunci când alegeți tapetul. Mizați pe nuanțe deschise de culori, precum bej sau albastru deschis, și modele subtile. Tapetele cu tematică florală conferă întregii încăperi o atmosferă romantică, în timp ce tapetele cu modele de castel parcă ar fii dintr-un basm. Dacă ezitați cu privire la locul în care să așezați tapetul, cel mai potrivit loc este de obicei în spatele tăbliei patului.

Tapete de dormitor

Tapete de bucătărie

Dacă doriți să puneți tapet în bucătărie, pe lângă culoare și model, trebuie să vă gândiți la materialul lor. În acest caz, tapetele lavabile sunt aproape o necesitate, ceea ce vă va scuti de multe griji de întreținere, mai ales dacă cumpărați tapet pentru bucătărie. Cea mai bună alegere este tapetul din vinil, care este lavabil și, în același timp, suficient de rezistent la umiditate. Daca vreți să tapetați peretele din spatele unitatii de bucatarie, motivele care imită betonul sau tencuiala vor ieși perfect in evidentă.

Tapete de bucătărie

Tapete pentru baie

Tapetul pentru baie nu este un un accesoriu obișnuit pentru casă, dar poate evoca o atmosferă mai originală decât faianța tradițională și vă va servi perfect pentru a îmbunătăți un apartament vechi. Cu toate acestea, mai mult decât în ​​alte încăperi, este necesar să se pună accent pe rezistența materialului. Chiar și în acest caz, merită să folosiți tapet de vinil, care nu este afectat de umezeală și este ușor de întreținut. Baia oferă, de asemenea, posibilitatea de a ajunge la culori și modele mai distinctive care vor lumina un spațiu obișnuit. Pe pereții băii ies în evidență modelele mozaice și geometrice sau cuburi simple.

Tapete pentru camera de copii

Pereții camerei copiilor cer îmbunătățiri vesele și jucăușe. Atunci când alegeți tapetul pentru copii, nu trebuie să vă faceți griji pentru culori și modele mai pronunțate. Motivele clasice care ies în evidență nu numai în camera copiilor includ dungi și linii ondulate, modele geometrice sau motive florale mai moi. Un element interesant sunt și tapetele și fototapetele 3D de perete, care funcționează pe principiul iluziei optice. Pentru copiii mai mari, nu este o greșeală să prefere tapete monocrome care ajustează aspectul general al camerei copiilor.

Tapetarea pereților este doar una dintre modalitățile de a oferi apartamentului dvs. un stil distinctiv și de a vă simți confortabil în el. De asemenea, puteți decora pereții cu postere cu motivul preferat sau cu tablouri originale. În bucătărie, un semn retro din metal cu un motiv de cafea sau ceva bun de mâncat își va găsi și el locul pe perete. Prin urmare, luați un moment și începeți să vă înfrumusețați casa.


Produsele au fost puse în coș