Autentificați-vă

Administrare cont

Reducere la prima cumpărătură pe Buvu.ro 16 LEI *

* Reducerea o puteți folosi pentru o comandă în valoare de peste 160 LEI
 
 

Tapet din vinil

Am dori să vă prezentăm o noutate in oferta e-shopului nostru,tapetul din vinil pentru perete. 

Ce este mai exact tapetul vinilic?

Acestea sunt imagini de fundal care, datorită naturii materialului, sunt potrivite și pentru zonele umede.Tapetele noastre din vinil sunt tipărite pe material de înaltă calitate, lavabile și rezistente la abraziune. Tapetul nostru din vinil lavabil poate fi plasat în spatele bucătăriei sau în baie.Tapetele noastre din vinil sunt ușor de întreținut, ușor de spălat, rezistente la zgârieturi și, de asemenea, parțial izolatoare termicDesigur, nu le putem folosi acolo unde apa curge direct pe material, cum ar fi căptușirea unei căzi.Cu toate acestea, tolerează foarte bine locurile in care se stropește cu apă, cum ar fi în bucătăria din spatele blatului de bucătărie.Cu cât stratul de vinil este mai mare pe fundalul de hârtie al tapetului, cu atât va fi mai durabil tapetul din vinil.

Oferim tapet din vinil în multe combinații de imagini și culori diferite.

Vinylová tapeta s motivem kamene

Populare sunt modelele cu motiv de zidărie,de piatră sau bază de lemn. Tapetul din vinil poate fi, de asemenea, lipit pe pereți care sunt strâmbi sau crăpați și datorită suprafeței structurate, poate acoperi orice denivelări la suprafață. Sunt potrivite pentru toate camerele, inclusiv pentru baie și pot fi curățate prin spălare.

Tapetul noastru din vinil este livrat în role cu dimensiuni de 9-10mx53cm. Înainte de a cumpăra, trebuie să vă uitați cu atenție la detaliile produsului și să calculați de câte role de tapet veți avea efectiv nevoie.

Motive variate ale tapetului din vinil

Căutând pe eshop-ul nostru veți găsi motive particulare ale tapetului din vinil și veți putea alege dintre mai multe combinații de culori diferite. Tapetul noastru este in plus potrivit pentru orice tip de interior,poate fi amplasat în living, baie sau bucătărie. Datorită faptului că materialul vinil al tapetului este de o calitate extrem de înaltă, este posibil să le așezați chiar și în spatele blatului de bucătărie.


Produsele au fost puse în coș