Autentificați-vă

Administrare cont

Reducere la prima cumpărătură pe Buvu.ro 16 LEI *

* Reducerea o puteți folosi pentru o comandă în valoare de peste 160 LEI
 
 

Iubiți cafeaua?Lăudați-vă cu o cană de cafea originală!

Dimineața ta ideală începe cu o ceașcă de cafea și cu greu poți trece pe lângă o cafenea fără să cumperi o cană de băutură fierbinte? Nu-ți face griji, nu ești singur. Datorită conținutului său de cofeină, cafeaua creează literalmente dependență, dar așa cum au arătat multe studii, vă aduce beneficii sănătății  dacă este consumată cu moderație. Așadar,achiziționați pentru dvs sau pentru cineva drag, o cană de cafea originală!

De ce ne place așa de mult cafeaua?

Românii sunt o națiune de cafegii, dar sunt departe de a fi singurii. Peste 2 miliarde de cești din această băutură sunt consumate zilnic în toată lumea, făcând cafeaua a doua cea mai comercializată marfă (petrolul fiind primul). Popularitatea la nivel mondial a cafelei se datorează în principal conținutului de cofeină - o substanță chimică care afectează receptorii creierului și evocă sentimente de euforie, asemănătoare cocainei. Dacă vă dezvoltați obiceiul de a bea cafea, puteți deveni dependent ,iar apoi dacă doriți să renunțați experimentați dureri de cap, oboseală și stare de rău.

 

Lupul își schimbă părul dar năravul ba

S-ar putea să vă amintiți încă prima ceașcă de cafea. Cel mai probabil v-a dat energia care vă lipsea și ați putut să studiați sau să lucrați până târziu în noapte și chiar și după mult timp ați avut probleme cu somnul. Cu toate acestea, odată cu creșterea numărului de cafele, corpul nostru se obișnuiește cu aportul de cofeină și după un anumit timp, chiar și câteva căni băute nu te vor ține treaz. Dacă doriți să obțineți același efect stimulativ ca la început, excludeți cafeaua din dieta dvs. pentru câteva zile.

 

Hai Noroc!

Consumul de cafea este sănătos sau dăunător pentru noi? Majoritatea studiilor arată că consumul moderat de cafea are un efect benefic asupra corpului nostru. Pe lângă faptul că avem mai multă energie și o dispoziție bună după aceasta, ne crește și capacitatea de concentrare și ne îmbunătățește memoria. Consumul regulat de cafea sprijină, de asemenea, circulația sângelui în organism și activitatea inimii. În plus, acționează pentru prevenirea bolii Alzheimer sau Parkinson.

Cafeaua nu este niciodată suficientă

Pregătiți-vă cafeaua preferată înr-o cană specială,imprimată cu motivele licorii magice.

Căni Căni Căni

 Pentru iubitorii de bolizi

Ceașca de cafea originală îi va face fericiți chiar și pe băieții cărora le plac bolizii. Aduceți-le o cană cu motivul lor preferat, pentru a-și bea cafeaua preferată în timp ce lucrează în atelier sau în garaj.

Căni Căni Căni

Teoria Bing Bang

Îți place să îți îmbunătățești starea de spirit la televizor din când în când în timp ce urmărești sitcom-ul Big Bang Theory? Profitați de acel moment binemeritat pentru dvs. și savurați cafeaua în compania eroilor dvs. preferați. Veți alege o cană cu Leonard, Sheldon sau poate Penny?

Căni Căni Căni
 

 Star Wars

Ești un fan al legendarei saga Star Wars, care este deja un clasic astăzi? Apoi răsfățați-vă cu cafea dintr-o cană din care Darth Vader sau Han Solo vă vor privi de sus. May the force be with you!

Căni Căni Căni
 

Înapoi în timp

Cănile de metal din vechea școală pot fi amintiri încă din copilărie și sunt legate de consumul de cacao fierbinte în tabără . Transferați aceste amintiri frumoase în viața de zi cu zi și achiziționați o cană cu un model care vă place.

 

Cănile de meta hrnek na kávu Cănile de metal

Produsele au fost puse în coș