Autentificați-vă

Administrare cont

Reducere la prima cumpărătură pe Buvu.ro 16 LEI *

* Reducerea o puteți folosi pentru o comandă în valoare de peste 160 LEI
 
 

Harley Davidson-simbolul lumii rebele și libere

Harley-Davidson - simbol al libertății și rebeliunii care a cucerit mii de oameni din întreaga lume. Deși prima motocicletă a părăsit atelierul din Milwaukee, Wisconsin în urmă cu aproape 120 de ani, ce credeți - mai puteți întâlni celebrul număr 1 pe drum astăzi?

Începuturile

Brandul Harley-Davidson a început la fel de rebel ca în prezent. Chiar prima motocicletă numită după producătorii săi (William S. Harley și Arthur Davidson) a fost creată într-un mic șopron de lemn din orașul Milwaukee și a fost terminată în 1903. Primilor doi fondatori li s-au alăturat frații William și Walter Davidson, care ani de zile, au ajutat la crearea companiei de motoare Harley-Davidson așa cum o știm astăzi.

Nemuritorul nrumărul 1

Dedicare și entuziasm au investit cu adevărat cei patru tineri in producție și ca rasplată primele motociclete au fost vândute înainte de a putea fi lansate. Chiar prima motocicletă Harley-Davidson a ajuns în mâinile domnului Meyer, care urma să parcurgă 9.600 km cu ea. După el, legendarul număr unu a mai schimbat încă câțiva proprietari și, crezând sau nu, se presupune că mai parcurge drumurile cu un număr incredibil de 1.160.000 de kilometri.

Dezvoltarea firmei

Dezvoltarea societății nu a durat mult. Magazinele care ofereau serviciul poștal, poliția și armata au contribuit cu siguranță la aceasta. În timpul războiului, Harley-Davidson chiar a întrerupt complet producția civilă și și-a concentrat toate resursele pe producția militară.

Popularitatea mărcii în creștere

Între marca a dobândit o bază puternică de suporteri - ajutată de crearea logo-ului oficial Harley-Davidson în 1910 și, mai ales, de îmbunătățirea continuă nu numai a performanței motocicletei, ci și a aspectului lor iconic. Datorită acestui fapt, în 1924 a fost înființat primul și oficial cel mai vechi club al proprietarilor de motociclete Harley-Davidson. A fost fondat în San Francisco, dar existența sa a încetat 50 de ani mai târziu.

Campionatul Cehoslovac

Ne vom muta din San Francisco, SUA, în Cehoslovacia, care a jucat un rol relativ crucial în dezvoltarea firmei. În perioada interbelică, Cehoslovacia a fost chiar cea mai importantă piață externă a mărcii. Primul dealer Harley-Davidson s-a deschis în 1924 și a vândut până la 500 de motociclete pe an, ceea ce este chiar mai mult decât în ​​prezent. Ce stă în spatele acestui succes? Cehoslovacia nu și-a ascuns niciodată admirația pentru independența și stilul de viață american. Motocicletele Harley-Davidson le-au oferit posibilitatea de a-și arăta propria lor independență și spiritul rebel. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că Cehoslovacia este mândră de importanța sa semnificativă în istoria Harley-Davidson. Clubul proprietarilor de motociclete Harley-Davidson a fost fondat aici în 1928 și funcționează până astăzi devenind cel mai vechi club oficial.

Vremea puternicului bărbat cu barbă și jachetă de piele?

Potrivit șefului reprezentanței cehe a mărcii, poziția Harley-Davidson în Republica Cehă este încă foarte puternică. De multă timp însă, vremea, când doar bărbații uriași cu barbă și tatuaje în geci de piele cutreierau peisajul pe o ”mașină cu două roți”, a apus. Clienții obișnuiți și fideli îi includ din ce în ce mai mult pe cei care tânjesc pentru o plimbare liniștită și solitară, iar sexul feminin este reprezentat și el în număr mare.

De asemenea, faceți parte dintre fanii Harley-Davidson sau sunteți chiar mândrul proprietar al unuia dintre bolizi? Dacă da, bucurați-vă de timpul petrecut în garaj în timp ce aveți grijă de motocicleta dvs. și obțineți un articol original cu un logo emblematic.

Decorați pereții garajului cu plăci metalice cu motiv Harley-Davidson. Dar vă avertizăm - este ușor să te prindă vraja și să devii colecționarul lor pasionat!

plăci metalice Harley-Davidson plăci metalice Harley-Davidson plăci metalice Harley-Davidson

Uitați uneori de timp în garaj și apoi auziți remușcări acasă pentru că vii s-a răcit cina? Agățați ceasul original pe perete și ați rezolvat problema.

 

hodiny Harley-Davidson

Puteți utiliza cutii practice de metal pentru toate articolele și uneltele mici pe care le-ați aruncat prin garaj. Nu vi se va mai întâmplă să căutați în permanență locul în care vă puneți șurubelnița sau cleștele.

plechová dóza Harley-Davidson plechová dóza Harley-Davidson plechová dóza Harley-Davidson

Ai un frigider în garaj? Pe lângă faptul că este un loc ideal  pentru a depozita berea care vine la îndemână în timpul întreținerii motocicletei, este și un loc ideal pentru afișarea magneților Harley-Davidson.

magnety Harley-Davidson magnety Harley-Davidson

Produsele au fost puse în coș