Autentificați-vă

Administrare cont

Reducere la prima cumpărătură pe Buvu.ro 16 LEI *

* Reducerea o puteți folosi pentru o comandă în valoare de peste 160 LEI
 
 

Decorațiuni, pentru pereți, care îți infrumusețează casa

Vreți să vă simțiți comfortabil și împlinit în apartamentul dumneavoastră? Înconjurați-vă de lucrurile care vă plac și vedeți cum casa se transformă brusc într-un loc din care vă va fi greu să plecați.Vă vom sfătui cu privire la ce decorațiuni să alegeți pentru a asigura o atmosferă comfortabilă și prietenoasă.

Decorațiuni pentru pereți

Un tapet cu model îndrăzneț, tablouri moderne, ceasuri de design și alte decorațiuni pe perete vor inspira atmosfera familială în casa ta. Este doar o chestiune de câteva momente să vă transformați apartamentul , dar bucuria unei decorații distinctive și elegante va dura de multe ori mai mult. Să aruncăm o privire la ce decorațiuni pentru casă atârnă pe peretele camerei de zi sau al dormitorului.

Decorațiuni pentru sufragerie

Sufrageria este centrul întregului apartament, unde toți membrii familiei se întâlnesc și petrec timp împreună. Puteți face încăpera mai plăcută cumpărând decorațiuni moderne pentru camera de zi, care includ tapetul și tablouri cu modele și motive preferate. Veți învăța cum să alegeți corect tapetul sufragerie în articolul nostru recent, dar să ne amintim că puteți extinde optic o cameră mai mică, folosind un tapet cu imagini de fundal ușoare cu un model fin, în timp ce încălziți o cameră mare cu imagini de fundal mai întunecate de care nu trebuie să vă speriați. Peretele sufrageriei poate avea, de asemenea, tapet cu imagini de fundal frumoase, cu imitații de lemn, beton sau piatră, care aduc o notă de natură întregii camere.

Decorațiuni pentru bucătărie

Puteți face chiar si o bucătărie minimalistă specială, adaugând un element decorativ ales în mod corespunzător. De exemplu, tapetul din vinil pentru o unitate de bucătărie joacă nu numai un rol estetic, ci și un rol practic, deoarece este ușor de spălat și rezistent la umiditate. Pereții camerei pot fi, de asemenea, decorați inițial cu decorațiuni vintage sub formă de plăci din lemn sau metal, cu motive de cafea, vin sau ceva apetisant. Și nu uitați de ceasul de perete, care vă ghidează când gătiți masa de prânz.

nástěnné dekorace do kuchyně

Decorațiuni pentru dormitor

Mai presus de toate, dedicați dormitorul relaxării și nu-l încărcați cu decorațiuni și accesorii excesive. Decorațiunile subtile de perete sub formă de tablouri cu un motiv romantic sau propriile fotografii înrămate vor fi cele mai potrivite. Imprimați instantaneele sau fotografiile preferate, care surprind momente importante din viața voastră, înrămați-le și agățați-le deasupra patului.

Nástěnné dekorace do ložnice

 

Decorațiuni pentru camera copilului

Una dintre camere, care este o plăcere de a o înfrumuseța și a cumpăra accesorii, este cu siguranță camera copiilor. Cel mai bine este să alegeți decorațiunile pentru camera copiilor dvs. împreună cu ei, astfel încât să nu se simtă lăsați deoparte. Cu siguranță vor fi atrași de imagini colorate pentru copii sau de un tapet cu imagini de fundal 3D și  de un fototapet jucăuș, care vor transforma pereții într-o iluzie optică. De asemenea, vă puteți distra copiii, echipându-i cu autocolante colorate, pe care vor putea să le lipească singuri pereții camerei lor devenind creativi chiar ei.

Nástěnné dekorace do dětského pokoje

Pentru a vă simți confortabil în apartamentul dvs. și  pentru a aștepta cu nerăbdare să vă întoarceți de la serviciu în fiecare zi, de multe ori sunt suficiente doar câteva accesorii și decorațiuni originale. Prin urmare, economisiți timp la sfârșit de săptămână și porniți-vă în aventura decorării casei dvs. singuri sau alături de familie, apoi bucurați-vă doar de senzația de bine.


Produsele au fost puse în coș