Autentificați-vă

Administrare cont

Reducere la prima cumpărătură pe Buvu.ro 16 LEI *

* Reducerea o puteți folosi pentru o comandă în valoare de peste 160 LEI
 
 

Cum vom instala fotografii în interior? Încercați ramele multiple

Aveți nenumărate fotografii uimitoare pe telefon pe care doriți să le afișați? Developați-le odată și animați-vă peretele apartamentului cu ele. Nu trebuie neapărat să cumpărați zeci de rame și dibluri. Imaginile naturii, instantaneele de familie și fotografiile de vacanță pot fi agățate în mii de moduri!

Cum vom instala fotografii în interior

Care este amplasarea corectă a fotografiilor? La modul general, un perete mare merită fotografii mari, rame multiple sau colaje de fotografii, care vor fructifica spațiul la maxim. De asemenea, nu uitați că, cu cât motivul fotografiei este mai proeminent, cu atât are nevoie de mai mult spațiu în jurul ei pentru a ieși în evidență în mod corespunzător. 

Sfat: Puteți obține cel mai bun efect vizual atârnând fotografiile înrămate deasupra unei canapele, unui fotoliu, unei mese, tăblii de pat sau altor piese de mobilier care le ancorează vizual.

Asortați fotografiile cu interiorul

Pentru ca fotografiile din interior să nu pară ca un pumn în ochi, încercați să le asortați color cu restul dotărilor din cameră. Puteți realiza acest lucru relativ ușor alegând rama foto potrivită, care va avea aceeași culoare cu covorul, draperiile sau chiar cu canapeaua sau lenjeria de pat 

Alegeți un motiv potrivit

În timp ce fotografiile de familie sau amintirile de călătorie se potrivesc pe peretele sufrageriei, fotografiile care pot fii văzute numai de dvs. și partenerul dvs., aparțin dormitorului. Holul și scara sunt locul ideal pentru a agăța fotografii înrămate ale evenimentelor importante de familie pe care vă place să le țineți minte.

Cum vom aranja fotografiile pe perete

Dacă decideți să creați o galerie de perete din fotografiile dvs., puteți proceda în diferite moduri. Fie mergeți pe fotografii de aceeași dimensiune, fie pe fotografii de dimensiuni diferite - în acest caz, folosiți cel puțin trei dimensiuni diferite, și anume mai mare, mai mică și mijlocie. Astfel creați armonie pe perete și în același timp o punte intre cel mai mare și cel mai mic cadru

 

Rame pentru fotografii Rame pentru fotografii Rame pentru fotografii

Fotografiile înrămate trebuie apoi aranjate în funcție de linia pe care ați ales-o:

  • Linia de mijloc – Agățați fotografiile într-un rând, astfel încât centrul lor să fie în același plan.
  • Linia superioară – Agățați fotografiile într-un rând și utilizați linia superioară comună ca punct dereferință.
  • Linia inferioară – Agățați fotografiile într-un rând și utilizați linia inferioară comună ca punct dereferință.

 

  • Linia oblică – Agățați fotografiile astfel încât să conducă ochiul în diagonală.

 

  • Linia firului de plumb – Agățați fotografiile conform firului de plumb, adică o linie verticală, astfel încât centrul lor să apară din nou în același plan.

Cum vom agăța fotografiile pe perete

În mod clasic, fotografia este mai întâi plasată într-o ramă foto și apoi atârnată pe un cârlig, capsă sau cui. Dar există și alte modalități de a plasa fotografii pe perete. Și da, se poate face fără găurire și cuie!

Rame foto clasice

Fotografii de format mare sau artistice merită să fie instalate în ramă prevăzută cu sticlă subțire sau plexiglas, datorită cărora nu se deteriorează sau se estompează. Poza este introdusă în cadru, fixată în spate cu ochiuri sau o placă și, ca un tablou clasic, este atârnată de un cârlig, capsă sau cui pregătit.

Profile pentru fotografii

O modalitate neconvențională este de a folosi două profile în care este introdusă fotografia. profilul de sus are un ochi pentru agățarea comodă, în timp ce profilul de jos servește drept greutate pentru a menține fotografia întinsă. Profilele din lemn, aluminiu și plastic sunt disponibile în diferite modele de culori.

Benzi adezive cu două fețe

Dacă doriți să lipiți fotografiile direct pe perete, utilizați bandă adezivă cu două fețe care poate rezista la o încărcare de aproximativ 1 kg. În plus, este foarte ușor de îndepărtat fără a lăsa urme sub formă de pete grase sau tencuială căzută.

Adeziv pentru fotografii

Fotografiile de format mare, care sunt menite să servească drept decorațiuni interioare mai permanente, merită lipite de perete folosind un adeziv special. Aplicați-l pe spatele imaginii, pe care apoi îl lipiți de perete folosind un burete moale sau o rolă..

Sfaturi mai puțin tradiționale de agățare a fotografiilor pe perete

Doriți ca agățarea fotografiilor să devină o joacă? Uitați de rame foto, capse și cuie și inspirați-vă din sfaturile noastre originale și elegante. 

  • Ce ziceți de agățarea fotografiilor pe o creangă într-un mod neconvențional? O creangă, sfoară de cânepă și cuie mici sunt tot ce aveți nevoie pentru o agățare simplă. Nu vă fie teamă să vă jucați cu contrastul. Dacă aveți un perete întunecat, alegeți o ramură deschisă și fotografii care sunt pe un fundal alb.
  • Nu aveți chef să găuriți și să ciocăniți nimic? Utilizați bandă washi realizată din materiale naturale pentru a crea orice ramă în jurul fotografiei și lipiți-o pe perete.
  • Aveți acasă un panou de plută nefolosit? Fixați-vă fotografiile preferate pe el! Un perete cu fotografii va înfrumuseța peretele de deasupra biroului sau poate peretele opus patului.
  • O plasă de sisal pe perete va servi și ca avizier. Fotografiile și alte imagini și comentarii pot fi atașate cu ușurință cu ajutorul unor agrafe.
  • Lanțurile luminoase funcționează ca decorațiuni neobișnuite în sine. Dacă atașați fotografii la ele, interiorul dvs. se va lumina literalmente

Câteva sfaturi în final

  • Înălțimea corespunzătoare – Dacă agățați o singură poză pe perete, centrul acesteia ar trebui să fie la nivelul ochilor, adică la aproximativ 145 cm deasupra solului.
  • Trucuri optice – Fotografiile alese și plasate corespunzător vă permit să vă jucați cu înălțimea tavanelor. Dacă vi se par prea înalte, utilizați fotografii de peisaj pe peretele dat, pe de altă parte, tavanele joase vor fi ridicate optic folosind fotografii portret.
  • Colaj de fotografii – Dacă spațiul permite, grupați mai multe fotografii împreună. Rețineți întotdeauna că formatele mari aparțin în partea de sus și în colțuri, unde vor fi întotdeauna mai bine văzute decât cele mai mici.
  • Iluminarea fotografiilor – Puteți îmbunătăți întotdeauna impresia finală a fotografiilor luminându-le corect. În cele mai multe cazuri, vă puteți descurca cu lumini interioare pe care le așezați în mod corespunzător.

 


Produsele au fost puse în coș