Autentificați-vă

Administrare cont

Reducere la prima cumpărătură pe Buvu.ro 16 LEI *

* Reducerea o puteți folosi pentru o comandă în valoare de peste 160 LEI
 
 

Cum vom amenaja camera pentru bărbați

Ați dorit vreodată un spațiu în care să puteți urma hobby-urile, să vă cunoașteți prietenii sau pur și simplu să relaxați netulburați? Poate că nici nu știți asta, dar visul dvs. este să construiți propriul colț de moft pentru bărbați. Un loc în care puteți intra doar pe bază de invitație, unde ordinea este un cuvânt murdar și unde nu există plictiseală. Vă vom arăta cum să amenajați o astfel de bârlog de moft și cu ce să îl echipați. 

Ce este un bârlog de moft pentru bărbați

Toată lumea își imaginează un bârlog de moft pentru bărbați puțin diferit, dar practic este un loc în care un bărbat își poate urma hobby-urile, își poate petrece timpul cu prietenii și scăpa de grijile cotidiene. Și credem că fiecare cap de familie merită un astfel de bârlog de bărbați.

Unde vom amenaja un bârlog de moft pentru bărbați

Aveți o cameră nefolosită în casă, un garaj sau poate un șopron de grădină? Dacă familia dvs. este de acord, puteți transforma spațiul în bârlogul dvs. de moft. De exemplu, partea de subsol a casei, spațiul de la mansardă sau o cameră de serviciu goală vor funcționa perfect.. 

Cum vom amenaja camera pentru bărbați sau bârlogul de moft

Fiecare bârlog de moft arată puțin diferit, în funcție de ceea ce îi place omului să facă în timpul liber. Dar fiecare colț al bărbaților are ceva în comun - îi oferă proprietarului confort și o sursă nesfârșită de divertisment.

Începeți zugrăvirea sau tapetarea

În primul rând, va trebui să faceți ceva manual. Daca vreți să amenajați o cameră stilată pentru un bărbat, uitați de pereții albi și incepeți zugrăvirea sau mai bine tapetarea. Dacă am fi în locul dvs., nu ne este frică de un fototapet de format mare, în culori închise, care va crea o atmosferă grozavă pentru vizionarea de filme, distracția jocurilor video și jocul de biliard.

Cum vom amenaja camera pentru bărbați Cum vom amenaja camera pentru bărbați

Culori adecvate pentru o cameră de bărbați

Baza interiorului fiecărei camere pentru bărbați este o paletă de culori tipică, subliniind duritatea și masculinitatea. Culoarea neagră și toate nuanțele de gri până la alb vor prevala, cele care se potrivesc bine cu nuanțele pământii sau albastru indigo. Dar nici nu trebuie să ne fie frică de un roșu intens. 

Materiale adecvate pentru un bârlog de moft

În interioarele pentru bărbați, materiile prime recomandate în special sunt - lemn masiv, piatră, beton sau căptușeală tip cărămidă. Nu trebuie să cheltuiți pe căptușeala din cărămidă sau placarea din lemn. În schimb, puteți folori un tapet care imită materialele naturale. Spre deosebire de acestea, suprafețele strălucitoare și sticla pot fi folosite pentru a da întregului o notă modernă. De asemenea, nu trebuie să evitați modelele, în special cele geometrice sau abstracte.

Mobilier confortabil și practic

Trebuie să vă simțiți confortabil în bârlogul de moft, așa că investiți într-o canapea extensibilă, scaun de masaj sau fotoliu beanbag. Veți găsi, de asemenea, o masă și câteva măsuțe laterale mai mici pentru băutură sau pentru jocuri de societate. Folosiți și pereții camerei - atârnați rafturile pe ele și afișați-vă trofeele, premiile sau poate o colecție de obiecte din colecția The Big Bang Theory  și Harley Davidson.

The Big Bang Theory Cum vom amenaja camera pentru bărbați

Un televizor adevărat pentru iubitorii de sport

În camera de moft a bărbaților, trebuie să existe un televizor cu ecran cu diagonală corespunzătoare, pe care dvs. și un grup de prieteni puteți viziona meciurile de fotbal. De asemenea, puteți investi într-un home cinema cu sunet surround adecvat, care vă va atrage în mod fiabil în acțiunea de pe ecran.

Nu aveți suficient spațiu pentru un televizor cu ecran mare? Optați pentru un proiector și un ecran mare cu un cinema de casă, care aproape că nu necesită spațiu.

Pe primul loc este divertismentul

Relaxați cel mai bine când jucați jocuri video sau fotbal de masă? Amenajați bârlogul de moft al băiatului dvs. în stilul unei săli de jocuri - probabil că va fi loc în ea nu numai pentru colecția dvs. de jocuri de societate, console de jocuri și săgeți de perete, ci și pentru masa de fotbal, masa de biliard sau chiar și pentru deja amintita masă de ping-pong. Prietenii tăi vor aprecia cu siguranță jocurile arcade, pinball-ul în picioare și, bineînțeles, minibarul de acasă bine aprovizionat.

Cameră de petreceri

Doriți uneori să organizați o petrecere sau o seară la care să invitați toți prietenii, foștii colegi de clasă sau chiar colegii de la serviciu? Dotați sala de petreceri cu un minibar de casă, grătar și frigider sau construiți o tejghea de bar cu mai multe scaune de bar. Dacă aveți de gând să găzduiți un număr mare de persoane deodată, gândiți-vă să cumpărați un frigider pentru butoaie de bere.

Amenajați acasă o sală de forță

Sunteți unul dintre acei oameni care își uită cel mai bine grijile în timpul sportului? Construiți propria sală de forță în camera de moft a bărbaților. Nu trebuie să ratați ganterele, un bench press și o bandă de alergare, dar puteți cumpăra și un sac de box, care este ideal pentru a vă relaxa după o zi stresantă.

Atelier pentru orice meșter

Vă place să reparați, să renovați sau să faceți lucruri în timpul liber? Păstrați deoparte o masă de lucru și spațiu pentru unelte în bârlogul dvs. de moft. Rafturile pe roți, sistemele inteligente de depozitare și cutiile metalice pentru piese mai mici vă vor fi la îndemână.

Pereții din placă perforată sunt o caracteristică excelentă. Pe orificiile individuale se pot atașa chei și cârlige, de care puteti agăța uneltele pe care doriți să le aveți la îndemână în orice moment. Astfel veți evita scotocirea frenetică în dulapuri și cutii.

Un loc pentru o activitate neperturbată

Vreți să demarați propria afacere în camera de moft? Biroul ideal pentru un bărbat este mobilat cu moderație, astfel încât nimic să nu vă distragă atenția sau să vă perturbe concentrarea. Pentru a începe, tot ce aveți nevoie este un birou spațios, un scaun ergonomic care previne durerile de spate și o conexiune de încredere la internet.

Pierdeți uneori și noțiunea timpului la serviciu? Nu este nimic mai ușor decât să atârnați pe perete un ceas cu un motiv original.

Cum rezolvăm lipsa de spațiu?

Puteți amenaja camera de moft a unui bărbat cu puțin efort chiar și într-un spațiu restrâns. Trebuie doar să se cunoască trucurile potrivite. 

  • Cel mai important lucru este să nu irosiți spațiu. Chiar aveți nevoie de un dulap, o canapea pentru cinci persoane sau chiar un pat în bârlogul de moft?
  • Folosiți pereții camerei. Dulapurile de perete, rafturile și sistemele de rafturi vă vor economisi mult spațiu.
  • Încercați să măriți vizual camera. De exemplu, o oglindă mare pe unul dintre pereți, nuanțe deschise de culoare, modele îndrăznețe sau fototapete cu un motiv 3D vor fii de ajutor, ceea ce va adăuga profunzime camerei.

Cum vom împodobi bârlogul nostru de moft

Profitați de faptul că aveți în sfârșit un spațiu doar pentru dvs. și aranjați-l într-un mod care să vă facă să vă simțiți bine în el. Cum vom proceda? 

  • Afișați postere cu actorii, muzicienii sau chiar filmele dvs. preferate. Le puteți încadra în rame iluminate și le puteți atârna pe perete lângă ecranul televizorului.
  • Dacă camera de moft a bărbatului dvs. este situată direct în casă, gândiți-vă dacă ar fi potrivit să instalați în ea izolație fonică. Astfel, veți fi sigur că nu veți deranja alți membri ai casei jucând jocuri video sau fotbal de masă.
  • Dacă doriți să vizionați filme și să jucați jocuri video în bârlogul de moft, optați pentru lumini încastrate și variatoare pentru a crea atmosfera potrivită.
  • Luați în considerare dacă draperiile sau jaluzelele pentru ferestre ar fi utile. Vă puteți bucura de un pui de somn de după-amiază netulburat.
  • Plăcile metalice pe perete cu motivul dvs. preferat sau cu un mesaj amuzant vor fi deosebit de populare în atelier sau în camera de joacă.
  • Optați pentru o încuietoare la ușă doar pentru a fi în siguranță. Nu știți niciodată când copilul dvs. iscoditor va decide să exploreze conținutul minibarului dvs. sau poate o trusă cu unelte.
Placă metalică Placă metalică Placă metalică: VW Bulli

Concluzie

Știți deja cum să vă aranjați noul bârlog de moft? Fie că vă petreceți timpul liber jucând jocuri video, lucrând la fizicul dvs. sau lucrând manual, sala de sport vă va oferi locul ideal pentru hobby-urile și interesele dvs. 

V-ar putea interesa:

  • Vespa - un scuter iconic făcut celebru de Audrey Hepburn - Sunt distractive, ușor de utilizat și se pot parca oriunde. Nu este de mirare că scuterele italiene Vespa sunt populare de generații întregi.
  • Cum să-ți aranjezi biroul - Vă vom sfătui la ce să vă gândiți atunci când vă amenajați biroul, la ce să fiți atent și ce să nu uițați.
  • Harley-Davidson: Simbol al libertății și al rebeliunii - Citiți o scurtă istorie a fenomenului Harley-Davidson. De exemplu, știați că prima motocicletă a mărcii a părăsit atelierul din Milwaukee, Wisconsin, acum aproape 120 de ani?

 


Produsele au fost puse în coș