Autentificați-vă

Administrare cont

Reducere la prima cumpărătură pe Buvu.ro 16 LEI *

* Reducerea o puteți folosi pentru o comandă în valoare de peste 160 LEI
 
 

Cum sa creezi o camera de vis pentru copii.Tapetul cu motive pentru copii și decorațiunile vesel colorate sunt o alegere bună!

Camera copiilor este universul copilului tău - este locul în care el se joacă, studiază și se relaxează. Pentru a nu da greș, mizați pe un tapet si decorațiuni cu imagini de fundal vesele și jucăușe. Cum să alegeți tapetul corect și ce alte decorațiuni de perete să folisiți?

De ce alegem tapetul pentru camera copilului?

Tapetul pentru copii este unul dintre modurile de a înveseli aproape fără efort pereții monocromi ai camerei copiilor, în plus acesta va avea un efect pozitiv asupra creativității și imaginației copiilor. Spune-mi, cine nu ar vrea să joace toată ziua într-o cameră decorată cu motivele sau personajele sale preferate?

Tapetul atât pentru camere mici cât și pentru camere spațioase

Tapetul cu imagini de fundal pentru copii nu numai că înfrumusețează pereții camerei, dar pot și modifica vizual întregul spațiu. Dacă alegeți imagini de fundal pentru o cameră pentru copii de dimensiuni mai mici, culorile deschise și modelele delicate o vor extinde optic, iar liniile verticale vor ridica tavanul. Dimpotrivă, într-un spațiu mai mare, nu trebuie să vă fie frică să folosiți imagini de fundal cu nuanțe întunecate sau dungi orizontale, datorită cărora camera va părea confortabilă și caldă.

Ce culoare de tapet să alegeți?

Culoarea tapetului pentru camera copiilor poate conta mai mult decât credeți. Copiii petrec o parte substanțială a zilei în camera lor, așa că este indicat să țineți cont de personalitatea lor și să alegeți un tapet care să le fie potrivit. Copiii liniștiți și inactivi își trag energia din tonurile bogate de roșu, galben și verde, în timp ce pe copiii hiperactivi îi poate ajuta la calmare tapetul în nuanțe subtile de albastru și crem.

Cu sau fără model?

Dacă alegeți un tapet cu imagini de fundal pentru copii mai mici, pariați pe imagini de fundal cu model. Fii inspirat de ceea ce îi place copilului tău, de ce vorbesc adesea și de ceea ce îi interesează. În camera băiatului, va fi potrivite tapetul cu modele geometrice, iar , camera fetei va fi completată corespunzător de un tapet cu un motiv floral delicat. Pe de altă parte , copiii mai mari vor aprecia mai degrabă tapetul monocrom, care nu face decât să împrospăteze aspectul general al camerei.

Pereții ca un canvas alb...

În plus față de tapetele clasice din vinil, puteți înfrumuseța pereții unei camere pentru copii cu ajutorul unui fototapet cu imagini de fundal originale, al căror mare avantaj este un număr inepuizabil de motive. Copilul tău este pasionat de mașini, fotbal sau personaje de benzi desenate? Sau preferă eroii de desene animate din basmele sale preferate? Orice ar dori copilul dvs., fototapetul pentru copii va transforma pereții camerei sale într-o imagine spectaculoasă.

Alte decorațiuni de perete care voi însufleți camera copilului

Îți amintești, ca și copil, cum ai decorat pereții cu postere cu actorii și cântăreții preferați ? Oferă-le copiilor tăi bucuria și oferă-le șansa să aleagă plăci cu personaje de desene animate, eroi de benzi desenate sau cu un motiv animalic. De asemenea, îi ve-ți încânta pe copiii mici dacă le permiteți să lipească autocolante vesele pe peretele camerei. Nu în ultimul rând și decorațiunile de perete adecvate sunt potrivite pentru copii. Rețineți însă că picturile realizate pe pânză sunt mai potrivite pentru camerele copiilor decât picturile cu umplutură de sticlă, unde există riscul de a deteriora și a se deteriora sticla.

Autocolante

Când amenajați o cameră pentru copii, oferiți-le copiilor dvs. oportunitatea de a alege decorațiuni de perete pe placul lor . Indiferent dacă alegerea lor este un tabet cu imagini de fundal vesele,postere sau sunt entuziasmați de un fototape cu o imagine interesantă, credeți-ne, acestea pot crea un mediu în care ei se vor simți mulțumiți,împliniți,relaxați și fericiți.


Produsele au fost puse în coș