Autentificați-vă

Administrare cont

Reducere la prima cumpărătură pe Buvu.ro 16 LEI *

* Reducerea o puteți folosi pentru o comandă în valoare de peste 160 LEI
 
 

Cum să alegem un poster de perete?

Posterele sunt legate pentru toți de copilăria noastră, atunci când acestea împodobeau pereții șu ușile camerelor noastre de copii. Astăzi posterele reprezintă o decorațiune de casă căutată – le puteți atârna parctic oriunde, puteți alege dintr-o gamă largă de motive iar prin punerea într-o ramă veți obține un tablou de perete original. Vă interesează modul de alegere a unui poster de perete?

Posterele vor înfrumuseța nu numai pereții camerei

Posterele au un avantaj mare – diferit de tablouri pot fii atârnate practic oriunde. Puteți înfrumuseța cu ele nu numai pereții dar și ușile, dulapul de haine sau orice altă suprafață. În plus pot fii date jos cu ușurință, orcând veți constata că sunt deja consumate. 

Inspirați-vă de dotarea curentă a camerei

Primul lucru care ar trebui să vă vină în minte atunci când cumpărați un poster este întrebarea în ce cameră vreți să-l amplasați. Asigurați-vă că dimensiunea, compoziția culorii și tema posterului pe care îl alegeți se potrivesc cu echipamentul și dotările existente. În general, nu trebuie să vă fie teamă să amplasați un poster mai proeminent într-un apartament minimalist, în timp ce într-un interior bogat decorat, mai bine vă rămâneți cu picioarele pe pământ atunci când alegeți un poster. Respectați, de asemenea, stilul general al camerei - amplasați în mod natural un poster diferit într-o cameră de modă veche decât într-o cameră cu dotări moderne.

Atunci când mai puțin înseamnă mai mult

Cumpărați un poster pentru o cameră deja mobilată? Asigurați-vă de faptul că motivul și stilul general al posterului nu contrastează prea mult cu dotarea existentă. Și nu numai atât - asigurați-vă că nu cumpărați mai multe postere diferite la prima vedere, fie ca dimensiune, culori sau prin motivul central.

Poster sau tablou?

Cum facem din poster un tablou adevărat? Este îndeajuns puțin – a pune posterul într-o ramă la alegere. Prin înrămarea posterului veți obține o decorațiune nouă pentru încăperi care sunt considerate ca de socializare și au un caracter mai reprezentativ – adesea este vorba despre o sufragerie sau sală de mese, unde vă întâlniți cu prietenii și cunoscuții.

Cum trebuie ales motivul posterului?

Principalul lucru care decide dacă un poster vă va atrage, este desigur, motivul său. Atunci când alegeți un poster pentru o cameră pentru copii, puteți rămâne la unul clasic testat - postere pentru copii mici sunt postere pentru copii cu un motiv de personaje de desene animate din spectacolele lor preferate și basme, iar posterele pentru adolescenți sunt cele cu motivele eroilor acestora fie postere de film, fie postere de muzică.

Posterele moderne de astăzi includ deja motive mult mai prozaice, precum natura, scenarii naturale sau metropole ale lumii. O categorie aparte sunt posterele artistice, care nu pot fii deosebite la prima vedere de tablouri, în special dacă le puneți într-o ramă.


Produsele au fost puse în coș