Autentificați-vă

Administrare cont

Reducere la prima cumpărătură pe Buvu.ro 16 LEI *

* Reducerea o puteți folosi pentru o comandă în valoare de peste 160 LEI
 
 

Ceas din sticlă – fenomen ce vă va stârni interesul

Nu știți ce ceas de perete este potrivit pentru dvs. (ca turnat)? Vă vom oferi sfaturi despre ce trebuie avut în vedere înainte de a-l obține pe al dvs. Ce criterii ar trebui să luați în considerare cu siguranță atunci când alegrți un ceas de perete din sticlă? 

Cum să alegeți un ceas de perete

Ceasul nu arată doar ora, ci și subliniază stilul interiorului dvs. Vă întrebați care ceas este potrivit pentru dvs.? Înainte de alegerea unui ceas de perete clarificați cerințele dvs. Unde puneți ceasul? Ar trebui să fie trăsătura dominantă în cameră sau doar un accesoriu discret? Cât timp doriți să petreceți cu întreținerea acestuia? Să aruncăm o privire asupra criteriilor pe care cu siguranță ar trebui să le luați în considerare în prealabil.

Analogic, sau digital?

Vă place designul clasic, iar ticăitul secundarului are un efect calmant asupra dvs.? Atunci cumpărați un ceas analogic atemporal. Avantajul acestuia este claritatea și simplitatea, care se potrivește în orice interior. 

Dacă, pe de altă parte, sunteți un fan al tehnologiei moderne și adorați multifuncționalitatea, un ceas digital va fi alegerea clară pentru dvs. Pe lângă oră, vă vor informa despre dată sau temperatura din camera, totul discret și liniștit fără să vă deranjeze.

În funcție de tipul de angrenare

Cea mai veche și, de asemenea, cea mai ieftină versiune „eco” sunt ceasurile cu tragere. Probabil vă amintiți de ceasul cu cuc - fie din cabana dvs., fie din film. El trebuie tras cu o cheie sau o greutate o dată la câteva zile pentru a menține starea de funcționare. Aceste ceasuri au o vibrație inconfundabilă, dar trebuie să țineți cont de ticăitul mai tare și de tragerea frecventă.

Cele mai populare sunt ceasurile de perete alimentate cu baterii. Pur și simplu puneți câteva baterii de creion în ele și nu trebuie să vă faceți griji pentru funcționarea lor timp de câteva luni. Merită să investiți în baterii de calitate care au o durată de viață de peste un an. 

În cele din urmă, nu trebuie să uităm de ceasurile digitale, care sunt adesea alimentate de la rețea, adică prin conectarea la o priză. Acest ceas nu are nevoie de nicio întreținere, dar ar trebui să luați în considerare plasarea ceasului astfel încât să fie la îndemâna prizei și cablul de alimentare să nu strice impresia de ansamblu a interiorului.

În funcție de amplasare

Țineți cont de locul de amplasare al ceasului. Alte criterii trebuie îndeplinite în cazul unui ceas de bucătărie, altele în cazul unui ceas de sufragerie. 

  • În timp ce puteți atrage atenția cu o piesă de designer extravagantă în living, se preferă o variantă discretă, liniștită, în dormitor.
  • Bucătăria poate suporta adesea formate de ceas mai mari, iar zgomotul lor nu este o problemă aici.
  • Dimpotrivă, în camera copiilor, luați în considerare, pe lângă design, și faptul să nu deranjeze copiii și să fie „indestructibil”.
Ceasuri de design Ceas de perete fabricat din sticlă

 Sfat: În cele din urmă, măsurați cât spațiu pe perete aveți pentru ceas și la ce înălțime îl veți agăța.

În funcție de design

Ceasul trebuie să se potrivească cu interiorul și cu alte echipamente ale camerei, astfel încât să nu devină bătător la vedere. Pe lângă sticlă, acestea pot fi și din lemn, metal sau chiar beton. Așa că alegeți întotdeauna dintr-o combinație de culori și materiale folosite. 

Apoi, clarificați cât de atrăgător doriți să fie ceasul. Ar trebui să fie bijuteria apartamentului dvs. sau un ajutor discret? Inspirați-vă cu următoarele ceasuri de perete elegante: 

Ceas de perete fabricat din sticlă

 Ceasuri de perete pentru sufragerie

Ceasurile sunt adesea folosite ca decor în camera de zi. Deci nu trebuie să vă fie frică de piese mai excentrice și de formate mai mari și să investiți în ceasuri de designer, care vor atrage atenția. 

În primul rând, începeți prin a alege o locație potrivită. Vreți ca ceasul de perete să atragă atenția imediat ce intri în cameră? Nu vă temeți de ceasuri mari, amplasate în cameră în fața ușii. Sau ar trebui să completeze mai degrabă decorațiunile existente? În acest caz, alegeți un ceas cu un design simplu din materiale de calitate. Țineți cont întotdeauna de faptul că ceasul nu ar trebui „să se bată” cu culorile, tablourile sau tapetele din jur

Ceas de perete fabricat din sticlă Ceas de perete fabricat din sticlă

Ceas de perete pentru dormitor

Dacă doriți să plasați un ceas de perete în dormitor în loc de un ceas cu alarmă, luați în considerare nivelul de zgomot al acestuia. Cu siguranță nu toată lumea adoarme la ticăitul obișnuit al secundarului. Așa că alegeți ceasuri silențioase – recomandate sunt și cele digitale deja menționate. 

Așezați ceasul astfel încât să îl puteți vedea cel mai bine imediat după trezire, adică vizavi sau lângă pat. Alegeți un design simplu și culori mai puțin îndrăznețe.

Ceas de perete pentru bucătărie

Dacă nu folosiți un așa-zis cronometru pentru minute sau nu aveți un afișaj de timp pe cuptorul cu microunde sau pe cuptor, veți aprecia un ceas digital care arată ora exactă când gătiți. Dacă preferați ceasurile clasice, alegeți un ceas de bucătărie bazat pe o temă care se potrivește cu designul mobilei dvs. de bucătărie. Încercați ceasul de bucătărie original cu imaginea mâncării sau băuturii dvs. preferate.

Ceas de perete fabricat din sticlă Ceas de perete fabricat din sticlă

Ceas de perete pentru camera de copii

Alegeți un ceas pentru camera copiilor, astfel încât numerele să fie ușor de citit pentru copii. În același timp, ar trebui să fie fabricate din materiale durabile, ceasurile din sticlă sunt, prin urmare, nepotrivite, deoarece un copil le poate sparge. 

Deoarece camera este și dormitor, locația acestora ar trebui luată în considerare și în ceea ce privește zgomotul. În ceea ce privește designul, acesta depinde de vârsta copilului. Băieții vor aprecia un https://www.buvu.ro/ceas-de-perete-superman-logo/ceas cu motivul Superman, fetele în schimb un ceas roz sau un ceas cu motivul prietenului patruped.

 

Ceas de perete în birou

De asemenea, trebuie să țineți evidența timpului în cadrul activității dvs., așa că ceasurile de perete sunt un accesoriu practic ideal. Ar trebui să aveți o vedere bună asupra ceasului din birou, așa că ideal să-l atârnați deasupra biroului. Luați în considerare și nivelul lor de zgomot, astfel încât să nu vă deranjeze în timp ce lucrați. 

Alegeți un design simplu pentru birou, ceasurile monocrome din metal sunt populare. Dacă doriți ceva mai jucăuș, atunci alegeți un ceas cu formule matematice sau cu parolă motivațională.

Ceas de perete pentru garaj

În garaj, aveți adesea mâinile ocupate sau murdare, așa că este util să țineți evidența orei cu ajutorul unui ceas de perete. Dar nu orice meșter le va atârna în garaj. Un ceas pentru garaj poate face obiectul unui cadou original. 


Inspirați-vă din colecția ceasuri co motiv auto, moto. Puteți alege marca dvs. preferată ceas Harley Davidson sau ceas Mercedes-Benz. Luați în considerare și iluminarea camerei, ceasurile cu iluminare de fundal sunt potrivite pentru garajele mai întunecate, le puteți vedea chiar și în întuneric.

Ceas retro

 

 


Produsele au fost puse în coș