Autentificați-vă

Administrare cont

Reducere la prima cumpărătură pe Buvu.ro 16 LEI *

* Reducerea o puteți folosi pentru o comandă în valoare de peste 160 LEI
 
 

Cadouri de Crăciun pentru femei

Ați rămas fără idei privind cadourile pentru femei? Cu sfaturile noastre, veți petrece sărbătorile de Crăciun în liniște și confort. Vă aducem multă inspirație pentru cadouri de Crăciun pentru a face plăcere partenerei, mamei, surorii și prietenei dvs.

Cum să alegem un cadou de Crăciun pentru o femeie

Spre deosebire de bărbați, femeile nu suportă prea mult cadouri practice, gadgeturi și jucării tehnologice. Eli preferă să primească de la dvs. un cadou de Crăciun personal și unic, care arată că le cunoașteți și știți ce își doresc. Și din ce să vă inspirați atunci când alegeți un cadou de Crăciun pentru o femeie? Din personalitatea, hobby-urile și interesele ei sau poate visurile de viață.

Ce să oferim de Crăciun prietenei sau soției

Ați rămas fără idei pentru un cadou original pentru partenera dvs.? Primiți un sfat - avem ceva pentru romanticele eterne, iubitoarele de cafea și artistele boeme.

Cadou pentru o romantică eternă

Există ceva mai romantic decât fotografiile și imaginile instante comune? Dacă sunteți în căutarea unui cadou original de Crăciun, developați fotografii dintr-un concediu recent sau din ziua nunții. Apoi tot ce trebuie să faceți este să alegeți o ramă potrivită și apoi să atârnați fotografiile înrămate împreună deasupra canapelei sau deasupra capului patului.

Cadou pentru o iubitoare de cafea

Aveți acasă o iubitoare de cafea fină care își petrece timpul liber în cafenele? Oferiți acesteia o cană tematică din care să se bucure de espresso sau cappuccino preferat sau împachetetați sub brad o cutie metalică pentru boabe de cafea proaspăt prăjite.

Cadou pentru o iubitoare de artă

Vă întrebați cum să faceți bucurie unei iubitoare de artă declarată? Avem și o soluție mai viabilă pentru dvs. decât jefuirea galeriei. Consultați tablourile de artă și fototapetele abstracte pe care partenera dvs. va fi bucuroasă să le atârne pe perete.

Cadou pentru o iubitoare de artă Tablou canvas fototapetele abstracte

Cel mai frumos cadou de Crăciun pentru prietena sau soția dvs.

Partenera dvs. vorbește adesea despre cum și-ar dori să înfrumusețați casa împreună? Spuneț-i că ați auzit dorința ei de Crăciun și oferiți-i un tapet nou pentru perete. Durează doar câteva momente și veți transforma literalmente apartamentul dincolo de așteptări.

Sfat: Dacă nu știți cum să faceți plăcere soției? Oferiț-i un voucher de tapet la alegerea ei!

Care este oferta de Crăciun

Cea mai importantă femeie din viața ta merită ceva special de Crăciun, nu crezi? Treziți în ea amintiri din copilărie, oferiți ceva practic pentru bucătărie sau înconjurați-o cu lavandă înflorită care nu se ofilește niciodată. Avem trei sfaturi pentru cadourile de Crăciun pentru mama.

Cadou în spiritul retro

Amintiți mamei dvs. de copilăria ei - decorațiunile retro vă vor ajuta în acest sens. Împachetați în hârtie cadou un ceas de epocă, un tablou de artă pop sau un tapet retro, care va transforma interiorul dincolo de așteptări.

Cadou pentru o gospodină

Fiecare gospodină potrivită va aprecia cutiile de bucătărie de designer pentru ingrediente în stare vărsată, ceai sau cafea și, desigur, un ceas de perete care o va ajuta să țină evidența timpului în timp ce gătește. Pereții goi sunt luminați în mod fiabil de plăci retro cu o varietate de motive, care vor satisface orice iubitoare de cafea, vin sau ceva dulce.

Cadou pentru o iubitoare Provence

Nu trebuie să cumperați imediat mamei dvs. un bilet de avion spre Franța, ca să se poată bucura de atmosfera pitorească de Provence după pofta inimii. Fototapetele de format mare și tablourile de perete o vor transporta instantaneu direct în mijlocul unui câmp de lavandă înflorit.

Sfat: Sudul Franței nu este o atracție pentru mama dvs.? Consultați fototapetele cu natură și tablourile marilor orașe ale lumii - s-ar putea să găsiți o altă destinație pe care mama dvs. ar dori să o viziteze.

Ce să oferiți de Crăciun sorei dvs.

Vă luptați cu un cadou de Crăciun pentru sora dvs.? Nu vă faceți griji, vă sprijinim și vă aducem inspirație de Crăciun pentru cadouri, care va capta inima călătoarei entuziaste, iubitoarei de animale și fotografei amatoare.

Cadou pentru o călătoare entuziastă

Duceți-vă sora în locuri la care doar a visat. Oferiț-i sub brad un fototapet de format mare, care va transforma un întreg perete al camerei într-o imagine mai mare decât natura. Ce ziceți să mergeți la Lacurile Plitvice, Londra sau să admirați priveliștea Manhattanului? 

Cadou pentru o fotografă amatoare

Sora dvs. preferă să privească lumea prin vizorul unei camere? Surprindeți-o cu un fototapet de înaltă calitate pe care îl poate agăța în spatele canapelei sau a tăbliei patului. Și ce fototapet să alegeți? De departe cele mai populare sunt fototapetele cu motive ale naturii - o pădure adâncă, o pajiște înflorită sau poate o plajă cu nisip.

Cadou pentru o iubitoare de animela

Sora dvs. are o slăbiciune pentru animalele de companie patrupede? Puteți găsi inspirație pentru un cadou original în colecția tematică plină de animale!

Ce să oferiți de Crăciun prietenei dvs.

Găsirea unui cadou de Crăciun pentru cea mai bună prietenă a dvs. este de obicei contra recompensă. O cunoșteți ca pe propria mână, așa că știți ce puteți face pentru a o face fericită. Dar dacă ați epuizat toate ideile de cadouri de Crăciun pentru prietena dvs.? Atunci inspirați-vă din sfaturile noastre!

Fototapet vlies Fototapet vlies

Cadou pentru o iubitoare de film sau muzică

Prietena dvs. are o imagine de ansamblu perfectă asupra premierelor filmelor, a vizionat deja toate serialele Stranger Things, iubește lumea magică a lui Harry Potter sau i se înmoaie genunchii de la personajul James Bond? Surprindeți-o cu un poster de film pe care îl poate înrăma și agăța chiar lângă televizor, de exemplu.

Tip: Aflați cum să înrămați și să atârnați corect un poster. Se poate face fără găurire sau cuie!

Cadou pentru o iubitoare de proverbe

Dvs. și prietena dvs. împărtășiți același simț al umorului? Atunci știți cu siguranță ce o va amuza în mod clar - de exemplu, plăci amuzante pe perete, pe care strălucesc proverbe cehe și engleze. 

Cadou pentru un apartament nou

Atunci când mobilați un apartament nou, o mare parte din bani se încadrează pe mobilă și electrocasnice, în timp ce adesea nu mai rămân bani pentru accesorii. Întindeți prietenei dvs. o mână de ajutor la decorarea interiorului și dăruiți-i sub brad un tablou, tapet cu stil sau un ceas de perete.

Placă metalică  

Produsele au fost puse în coș