Autentificați-vă

Administrare cont

Reducere la prima cumpărătură pe Buvu.ro 16 LEI *

* Reducerea o puteți folosi pentru o comandă în valoare de peste 160 LEI
 
 

Cadouri de crăciun pentru copii

Crăciunul bate deja la ușă și încă nu știți să alegeți un cadou original pentru copiii dvs.? Nu intrați în panică, am pregătit o doză bună de inspirație pentru cadouri de Crăciun doar pentru dvs., care vor încânta un copil de trei ani, un copil de clasa întâi și un adolescent!

Un cadou original de Crăciun pentru o fiică sau un fiu

Copiii dvs. au avut destule jucării și haine? În acest caz, este timpul să-i surprindeți cu ceva special în ziua de Crăciun - poate o cameră nou-nouță pentru copii. Suntem siguri că copilul dumneavoastră are deja nevoie de ea! Poate a împărțit un dormitor cu dvs., poate a împărțit o cameră cu un frate mai mic sau pur și simplu a depășit vârsta camerei actuale.

Sfat: Citiți, când amenajăm copilului camera proprie, cum o amenajăm, ce nu ar trebui să lipsească din ea

Prin urmare, începeți să decorați sau să renovați camera copiilor și pregătiți un Crăciun de neuitat pentru micuțul dvs. În ziua de Crăciun, acoperiți ușa regatului copiilor cu o hârtie mare de împachetat și lăsați copilul să-și „desfacă” cadoul după cum crede de cuviință. Vă garantăm că va fi greu să vă gândiți la un cadou de Crăciun mai bun pentru copii.

Ce să oferiți de Crăciun baiatului sau fiicei dvs.

Ei bine, da, dar dacă finanțele nu vă permit să amenajați o cameră nou-nouță? Nu trebuie să vă pierdeți capul. Mizați pe decorațiuni interioare care sunt accesibile și pot transforma o cameră dincolo de așteptări. Cum se procedează cu selecția lor?

  • Luați în considerare vârsta copilului. Ceea ce va face fericit un copil de trei ani, nu va mulțumi un adolescent.
  • Fiți inspirat de interesele și hobby-urile copilului dvs.
  • Nu în ultimul rând, luați în considerare echipamentul existent al încăperii.

Decorațiile nu ar trebui să fie bătătoare la ochi, ci, dimpotrivă, ar trebui să se potrivească cu culoarea interiorului.

Ce să oferiți de Crăciun pentru un băiețaș micuț sau o fetiță micuță (0–3 ani)

Noul membru al familiei de multe ori nu are încă propria sa cameră. Cu atât mai mult, ar trebui să puneți accent pe aceea cu ce este înconjurat bebelușul sau copilul mic când se joacă sau doarme în pătuț. Cel mai simplu mod de a amenaja un colț de joacă, de exemplu, este cu autocolante de perete pentru copii cu motivul personajelor din desene animate sau al animalelor.

În afară de pereți puteți lipi autocolante pe sticlă și cu venirea sărbătorilor de crăciun puteți împodobi astfel geamurile cu decorații de Crăciun sau fulgi de zăpadă.

De asemenea, peretele de deasupra mesei de înfășat sau a pătuțului poate fii animat de tablouri pentru copii. Din motive de siguranță, dați preferință tablourilor pe pânză – veți găsi printre ele picturi inspirate din basmele copiilor, dar și set tablouri cu mai multe părți, cu aranjamentul cărora vă puteți juca după cum doriți.

Sfat: Citiți, cum amplasăm corect tablourile în interior și cum vom crea un colaj de imagini elegant.

Tablou canvas Cai

Ce să oferiți de Crăciun pentru o fetiță și un băiețaș (3–7 ani)

Majoritatea experților sunt de acord că până la vârsta de trei ani, un copil ar trebui să aibă deja propria lui cameră. La amenajarea acesteia, veți economisi multă muncă și bani alegând o bază neutră sub formă de pereți albi și din lemn, ideal un mobilier în creștere sau multifuncțional pentru camera copiilor. Pe măsură ce copilul crește, vă puteți descurca doar cu schimbarea ocazională a decorațiunilor.

Sub brad copiii dvs. vor putea găsi de exemplu un tablou de perete, autocolante pentru copii sau un poster în ramă.

Sfat: La alegerea cadoului de Crăciun pentru copii inspirați-vă din colecțiile tematice ale e-shopului nostru unde veți găsi nu numai decorațiuni de perete pentru camera copilului:

Fototapet vlies Frozen II Fototapet vlies Avengers Tablou canvas: Dinozaur în pădure

Ce să oferiți de Crăciun pentru o fată și un băiat (7–15 ani)

Deoarece interesele unui copil se schimbă mai des decât prognoza meteo, încercați să gândiți înainte atunci când alegeți un cadou de Crăciun. Nu vopsiți pereții în mod inutil ci mai bine instalați pe ei tapete și fototapete recomandate pentru camera copilului, pe care le puteți alterna după bunul plac și răspunde în mod flexibil intereselor și hobby-urilor actuale ale copilului dumneavoastră. 

Sfat: ​​ Tapetele clasice și fototapetele sunt instalate pe pereți sau chiar pe tavanele camerelor. Dar aveți la dispoziție fototapete de ușă, fabricate la mărimea standard de 211 × 91 cm.

Cum să alegeți tapete cadou de Crăciun pentru o fată:

  • Fototapetele pentru fete vă vor încânta cu motivele lor inspirate din cele mai populare basme pentru copii, precum Regatul de ghiață, Prințese Disney sau Barbie.
  • Caracterele romantice vor fii încântate de tapetele florale, care nu ofilesc niciodată.
  • Iubitoarele de natură și de animale vor fii încântate de tapete lumea submarină , univers și păduri virgine.
  • Iubitoarele de călătorii vor aprecia posibilitatea de a călători pe harta lumii, de a vizita câmpuri de lavandă sau de a trece cu gândul prin New Yorku.
  • Fetele cu înclinație spre artă vor aprecia tapetele cu motiv abstract sau fototapetele 3D.
    Fototapet: Harta lumii din metal

Cum să alegeți tapete cadou de Crăciun pentru un băiat:

  • Stadion de fotbal în apartament? De ce nu! Tapetele tematice vor transforma camera copilului într-un stadion de fotbal.
  • Fototapetul graffiti este recomandat pentru camera oricărui teenager. Datorită gamei largi de culori folosite, va însufleți în mod cert orice interior.
  • Batman, Spiderman sau eroii Avengers – toate prind viață pe pereții camerei unui băiat datorită fototapetului comics.
  • Mașini sport, veterani nemuritori, formule fulgerătoare, autobuze roșii engleze sau taxiuri galbene americane - tocmai cele mai potrivite tapete pentru iubitorii de roți rapide.

 

 


Produsele au fost puse în coș