Autentificați-vă

Administrare cont

Reducere la prima cumpărătură pe Buvu.ro 16 LEI *

* Reducerea o puteți folosi pentru o comandă în valoare de peste 160 LEI
 
 

Alegeți tapetul potrivit pentru sufragerie

Vreți să aduceți o atmosferă caldă, o notă de natură în sufrageria dumneavoastră sau să o adaptați la un stil minimalist? Un tapet neobișnuit vă va ajuta să vă personalizați camera după bunul plac.Ce culoare și model să alegeți pentru primul tapet din sufragerie?

Tapetul este o modalitate îmbunatați aspectul general al oricărei camere ,de a-i da  nota personalizată. Culorile și modelele alese în mod adecvat pot transforma optic spațiul și pot inspira stilul potrivit. Atunci când alegeți un tapet pentru camera de zi, luați in considerare și aspectul existent - culoarea pereților, materialul și nuanța mobilierului și numărul de decorațiuni. Încercați să nu dați un aspect încărcat camerei ci, dimpotrivă,ca tot ceea ce adăugați să completeze design-ul final.

Transformați optic camera

Sufrageria vă oferă doar un spațiu limitat sau este conectată chiar și cu bucătăria? Impresia rezultată poate fi îmbunătățită printr-un tapet cu imagini de fundal luminoase, cu modele fine sau linii verticale, care ridică optic tavanul și, astfel, măresc și luminează camera. Dacă, pe de altă parte, doriți o atmosferă mai intimă, alegeți imagini de fundal în culori mai închise, cu modele pronunțate.

Invită natura în casa ta

Căutați un tapet original și unic pentru sufragerie ? Într-o cameră mobilată simplu, vor ieși in evidență imagini de fundal care imită piatra, lemnul sau cărămida. Aproape fără efort și într-un timp scurt veți crea impresia unui perete panou. În combinație cu un șemineu, veți simți că vă aflați într-o cabană de munte.

tapety do obývacího pokoje

Viața ca într-un palat

Ai un stil rafinat și îți plac decorațiunile de lux? În acest caz, tapetul cu modele baroce și renascentiste a fost create pentru tine, și te va face să te simți că te afli într-un salon elegant al unui palat . Tapetul cu un motiv floral delicat vor adăuga, de asemenea, o notă romantică pereților.

tapety do obývacího pokoje

Concept minimalist

Aspectul camerei minimaliste sau mobilate industrial este completat cu gust de un tapet cu imitație de beton sau tencuială. Rezultatul va lăsa o impresie curată și naturală. Dacă aveți un spațiu al apartamentului conectat la o chicinetă, acest tip de tapet este o modalitate excelentă de a uni optic cele două spații. În plus, datorită lavabilității și întreținerii ușoare, tapetul de vinil este mai mult decât potrivit pentru o unitate de bucătărie.

tapety do obývacího pokoje

Dacă doriți să vă simțiți confortabil în sufragerie și, în același timp, obiectivul dvs. este să faceți camera să arate prezentabil,mizați pe un tapet cu imagini de fundal unice. Dacă vă interesează ce imagini de fundal sunt potrivite pentru alte camere din apartament, citiți articolele noastre de pe blog și veți vedea cât de puțin este suficient pentru a face apartamentul dvs. o adevarată casă .


Produsele au fost puse în coș