Autentificați-vă

Administrare cont

Reducere la prima cumpărătură pe Buvu.ro 16 LEI *

* Reducerea o puteți folosi pentru o comandă în valoare de peste 160 LEI
 
 

5 idei de cadouri originale pentru doamne

Sunteți în pană de idei ce cadou să îi cumpărați doamnei din viața dvs.? Fie că alegeți un cadou pentru o zi de naștere, o vacanță sau o aniversare a nunții, rețineți întotdeauna că femeile adoră cadourile personale care arată că le cunoașteți și știți ce își doresc. Uitați de produse cosmetice, bijuterii sau cărți și mai degrabă inspirați-vă din aticolul nostru și vă garantăm ca vor fi mulțumite.

Doamnele și cadourile 

Cadourile originale pentru o femeie ar trebui să îndeplinească întotdeauna mai multe criterii esențiale - ar trebui să fie personale, estetice și să trezească emoții plăcute femeii. Aceasta înseamnă că, spre deosebire de bărbați, femeile nu suferă prea mult după cadourile practice, pe care le folosesc, dar se pot achiziționa singure. Prin urmare, pariați pe cadouri care să contureze un zâmbet pe fața partenerei și să o înveselească.

 

Amintiri surprinse în fotografii

Există ceva mai personal și emoțional decât fotografiile și instantaneele dvs. împreună? Dacă sunteți în căutarea unui cadou original pentru aniversarea nunții dvs., luați un album de nuntă pentru a vă ajuta și alegți fotografiile care vă descriu cel mai bine relația. Alegeți o ramă potrivită și apoi agățați fotografiile înrămate deasupra canapelei sau desupra patului.

 

Ramă foto Ramă foto Ramă foto

 

Tablouri romantice

De asemenea, nu sunteți surprinși cum femeile pot însufla o atmosferă caldă și familială unui spațiu? Pentru că iubesc detaliile și reușesc să facă,cu ușurință, dintr-un apartament inospitalier un cămin iubitor. Una dintre decorațiunile de care se ajută în acest sens sunt picturile. Dacă sunteți în căutarea unui cadou original pentru o femeie, mizați pe picturi murale cu flori romantice sau motive Paris. Încercați să alegeți un tablou care să se potrivească cu culoarea interiorului și nu va părea "rupt din film". 

Tablou canvas romantický obraz Tablou canvas

Cadouri pentru gospodine adevărate

Deși astăzi nu mai este o regulă că gătitul este prerogativa femeilor, există totuși doamne care se bucură de timpul lor în bucătărie. Partenera ta iubește mâncarea gătită acasă, încearcă în permanență rețete noi și se simte cel mai confortabil în șorțul de bucătărie? Încercați să faceți pregătirea meselor mai plăcută achiziționând ustensile și decorațiuni pentru bucătărie.

Fiecare gospodină bună va aprecia borcanele de bucătărie design pentru ingrediente și condimente, ceai sau cafea și, bineînțeles, ceasul de perete, care o va ajuta să ducă la bun sfârșit preparatele delicoase pe care le prepară. Pereții goi sunt însuflețiți de plăci retro cu diverse motive, cu care veți încânta fiecăre iubitor de cafea, vin sau de dulce.

 

Cutie pentru ceai Cutie pentru ceai Cutie pentru ceai

Colectia cu motive-cafea

Iubitei tale îi place să viziteze cafenele unde se poate bucura de o cafea selectată? Încercați să creați atmosfera cafenelei și acasă - mici decorațiuni cu motivul băuturii preferate al unei femei vă vor ajuta să faceți acest lucru. Plăci metalice, fototapet tematic și un ceas vor aduce atmosfera cafenelei în orice cameră. Și pentru ca partenera ta să aibă ceva din care să-și savureze cafeaua, fă-i cadou o cană cu un coaster.

Cană hodiny s kávou cedule káva

Împrospătarea apartamentului

Partenera ta spune adesea că ar dori să îmbunătățească imaginea casei? Spuneți-i clar cu ocazia unei zi de naștere sau cu o altă ocazie festivă că i-ați auzit dorințele și cumpărați un tapet cu imagini de fundal noi pentru a împrospăta imaginea apartamentului exact în funcție de ideile soției dvs. Mai mult, nici nu trebuie să vă faceți griji cu privire la alegerea tapetului în sine - fiecare femeie se va bucura de un cadou original, sub forma unui voucher realizat manual pentru un tapet la alegere.

 

 


Produsele au fost puse în coș