Autentificați-vă

Administrare cont

Reducere la prima cumpărătură pe Buvu.ro 16 LEI *

* Reducerea o puteți folosi pentru o comandă în valoare de peste 160 LEI
 
 

4 idei de cadouri pentru domni pasionați de bolizi

Alegerea unui cadou original pentru bărbați nu este una dintre cele mai ușoare misiuni, totuși nu este complet imposibilă. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru o zi de naștere sau o altă ocazie festivă, iar prietenul sau membrul familiei dvs. este destinatarul, ghidați-vă întotdeauna după ceea ce îi place. Nu este iubitor de bolizi? Dacă da, avem sfaturi pentru cadouri originale și unice, care vor fi pe placul fiecărui om.

Cadouri pentru domni

De obicei, bărbații preferă două tipuri de cadouri - cadouri practice și gadgeturi pe care pot începe să le folosească imediat și cadouri originale condimentate cu un pic de umor. Dacă soțul, tatăl, bunicul sau fratele dvs. e pasionat de mașini și motociclete rapide, nu vă fie teamă să vă inspirați alegând un cadou potrivit.

Bolizi ”în doze practice”

Am menționat deja că bărbații adoră gadgeturile practice. În plus, puțini dintre ei sunt capabili să mențină un spațiu ordonat și organizat. Prin urmare, cutiile de metal vor fi un cadou original și util, în care vor putea să-și organizeze toate lucrurile mici, pe care altfel le caută toată ziua. Desigur, alege o cutie cu sigla lui preferată. BMW, Mercedes-Benz sau Harley Davidson - ce logo legendar se potrivește?

cutiile de metal cutiile de metal cutiile de metal

Plăci metalice pentru garaj,atelier sau ”man-cave”

Este posibil să știți și asta - când bărbații vin acasă după o zi grea, ei preferă să se închidă în garazul sau atelierul lor, unde își pot reîncărca bateriile. Și pentru că bărbații nu prea gasesc folosul decorațiunilor, depinde de tine să pui osul la muncă să gasești ceva care să le placă când ești în căutarea unui cadou original. Garajul ,atelierul sau man cave-ul bărbatului va fi decorat în mod fiabil cu plăci retro cu motivul legendarei motociclete Harley Davidson, veterani americani sau sigla uneia dintre numeroasele mașini de renume mondial.

Plăci metalice Plăci metalice Plăci metalice

 

Tapet pentru pasionații de automobile

Vom sări direct de la mici decorațiuni direct la cele mai semnificative, care pot schimba întregul caracter al camerei . Indiferent dacă bărbatul are propriul său garaj, atelier sau alt loc preferat în apartament, încearcă să afli dacă nu i-ar plăcea să-i adapteze decorul la propriul său stil. Un cadou neobișnuit pentru iubitorii de mașini rapide este tapetul cu imagini de fundal, datorită cărora se vor găsi pe un circuit de curse sau la volanul unui veteran american.

tapeta auto veterán tapeta auto v garáži

Colecții tematice

Harley Davidson, BMW sau Mercedes-Benz - sunt legende în lumea auto, iar logo-ul lor împodobește multe obiecte de colecție. Cunoașteți un adevărat pasionat de mașini care ar fi mulțumit de o altă piesă din colecție? Apoi inspirați-vă din colecțiile noastre tematice, unde veți găsi căni, cutii practice, plăci metalice sau ceasuri cu motive de mașini sport scumpe, motociclete sau veterani legendari.

căni BMW Ceas retro - BMW Ceas retro - BMW

 


Produsele au fost puse în coș